Car rental at Seychelles/Coral Strand Hotel

 

Directions to Seychelles/Coral Strand Hotel station

Address

Beau Vallon, . Mahe, Seychellit
More information

Business hours

Mon - Sun
08:00 - 20:00
Public Holidays
08:00 - 20:00

Our services at Seychelles/Coral Strand Hotel

Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahén kautta joustavasti matkaan

Sixt Autovuokraamo Seychelles Mahén kautta joustavasti matkaan

Sixt Seychelles Mahé toivottaa vuokra-autoilijan lämpimästi tervetulleeksi! Aloitat matkasi Mahén saarella vaivattomasti, kun suuntaat hakemaan laadukkaan Sixtin vuokra-autosi Seychelleille saapuessa. Sixt Seychelles Mahén toimipiste löytyy näppärästi keskeiseltä paikalta Coral Strand -hotellin yhteydestä, minne matkustat nopeasti joko bussilla tai taksilla vaikka suoraan lentokentältä. Autovalikoimamme koostuu uusista ja laadukkaista vuokra-autoista ja löydämme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Sixt Mahésta voit jatkaa saarikierrosta käytännöllisellä henkilöautolla tai farmarilla, joka kuljettaa vaivattomasti vaikka koko perheen seuraavaan kohteeseen. Myös liiketapaamiseen suunnistaminen onnistuu helposti vaativaankin makuun sopivalla, näyttävällä maasturilla. Saaren ympäri kulkee Coast Road -valtatie, jota pitkin pääset kätevästi minne vain haluat uudella vuokra-autollasi. Sixt Mahé onkin oiva paikka aloittaa unohtumaton reissu Seychelleillä!
Ota Mahén saari haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Mahén saari haltuun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Mahé kutsuu sinut nauttimaan reissustasi vielä enemmän laadukkaiden ja kilpailukykyisten vuokra-autojemme kyydissä. Autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista ja laadukkaista autoista, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja ja voitkin nauttia saaren lämmöstä ilmastoidun vuokra-auton kyydissä. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle auton valitsemastasi autokategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Saatavillasi ovat myös laadukkaat lisäpalvelut, jotka voit lisätä varaukseesi. Tarjoamme sinulle vapaat kilometrit, jotka voi olla mukava jakaa varaukseen lisättävän lisäkuljettajan kanssa, ja reittivalintoja helpottamaan myös GPS-navigaattori on kätevä apu. Meiltä saat myös kattavat vakuutukset, jotka tuovat mukavan lisän mielenrauhalle automatkoillasi. Lasten kanssa matkustaessa perheen pienimmät matkustavat turvallisesti autoon lisättävillä turvaistuimilla. Voit myös palauttaa tai noutaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti Mahén toimipisteestä. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden muutoksiin ja peruutuksiin maksutta. Nauti siis matkastasi laadukkailla vuokra-autoillamme ja anna Sixt Mah+en tehdä matkastasi vaivattomampi. Oman Sixt-vuokra-autosi pääset varaamaan verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme vaikka jo tänään.
Show more

Good to know when renting at Seychelles/Coral Strand Hotel

Can I modify, extend, or cancel my reservation?
At SIXT you can either pay online or when you pick up your car in Seychelles/Coral Strand Hotel.
What documents do I need to rent a car at Seychelles/Coral Strand Hotel?
You need a valid driver’s license held for at least 1 year, depending on the car category. You might also need an International Driving Permit or official translation of the license.
Can I book a long-term car rental at Seychelles/Coral Strand Hotel?
Easily book a long-term rental at Seychelles/Coral Strand Hotel by entering trip dates and pick-up/drop-off locations.
Show more
See All FAQs

FAQs about rentals at Seychelles/Coral Strand Hotel

Do I need to purchase insurance or protection packages with my rental at Seychelles/Coral Strand Hotel?
Can I add an additional driver to my rental?