Autonvuokraus
Singapore
Piilota
Singapore // Singapore
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Singapore

Sixt Autovuokraamosta Singaporessa löydät itsellesi helposti vuokra-auton. Vieraile verkkosivuillamme ja tutustu kattavaan vuokra-autovalikoimaamme. Meiltä löydät erilaiset henkilöautot, farmarit ja maasturit. Vuokraa auto verkkosivuiltamme vaivattomasti, kätevästi ja tarvettasi vastaten.

 
 • Singapore Changi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  80, Blvd Airport, Unit 01-K05
  819642 Singapore

  ma. - su.09:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sentosa

  Sixt Autonvuokraus
  1 Cove Avenue
  098537 Sentosa, Singapore

  ma. - pe.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Singapore Jurong German Centre

  Sixt Autonvuokraus
  International Business Park 25
  609916 Singapore

  ma. - pe.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Singapore Kaki Bukit

  Sixt Autonvuokraus
  293 Kaki Bukit Ave 1 #03-00
  416081 Singapore

  ma. - pe.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Ammattitaitoista autovuokrausta Sixt Autovuokraamo Singaporessa

Singaporen Sixt Autovuokraamosta saat asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Saat meiltä varmasti tarvettasi vastaavan vuokra-auton ja siihen tarvitsemasi lisävarusteet. Sinulle sopivan vuokra-auton löydyttyä saat helposti lisättyä varauksellesi lisäpalveluita. Isommassa ryhmässä matkustaville lisäkuljettajan lisääminen varaukselle vähentää yhden kuljettajan taakkaa. Jos matkustat perheen kanssa, niin turvaistuinten lisääminen varauksellesi tekee matkustamisestanne turvallista. Singaporen kaduilla navigaattorista saattaa olla arvaamaton hyöty, sillä pienille kaduille ja kujille eksyy helposti. Auton vuokraaminen Singaporessa on helppoa, valitset vain autokategorian ja ajankohdan, lisäät varauksellesi tarvitsemasi lisävarusteet ja teet varauksen. Huomaathan, että Sixt Autovuokraamo pystyy varmistamaan vain tietyn autokategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Jos sinulla tulee kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit aina olla yhteydessä myös palvelevaan Sixt asiakaspalveluumme.

Singaporen kaupunkivaltio saattaa yllättää

Singapore tai Singaporen tasavalta on kaupunkivaltio Kaakkois-Aasiassa, Malesian rannikolla. Se on yksi maailman vilkkaimpia satamakaupunkeja ja yksi tärkeimmistä finanssikeskuksista. Kaupunki on pehmeä lasku Aasiaan, sillä sen siisteys ja rauhallisuus yllättää monet kokeneetkin matkaajat. Singaporessa on verrattain helppo liikkua vuokra-autolla ja näkemisen arvoisia paikkoja on esimerkiksi ION Orchard Mall, ostoskeskus, jonka saavutat ketterästi Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Sinne ajelee kaupungin keskustasta noin puolessa tunnissa. Sen lukuisissa kaupoissa ja ravintoloissa kuluu helposti aikaa useampi päivä. Lasten kanssa matkustaville Kaakkois-Aasian ainoa Universal Studiosin huvipuisto on ehdoton käyntikohde, matka sinne kestää vuokra-autollasi noin 40 minuuttia. Lapsia saattaa myös kiinnostaa Singapore Zoo -eläintarha tai SEA Aquarium, joihin pääsee kätevästi Sixt Autovuokraamo Singaporen vuokra-autolla noin puolessa tunnissa. Voitte myös suunnata Gardens By The Bay -puutarhaan, jonka superpuut ja lihansyöjäkasvit saavat maiseman näyttämään ihan tieteiselokuvalta. Sekin on alle tunnin ajomatkan päässä ja helposti saavutettavissa. Singaporessa liikkuminen on moneen muuhun Aasian valtioon verrattuna helppoa ja liikenne on rauhallisempaa, vaikka sitä on paljon. Keskity siis matkantekoon ja anna meidän hoitaa vuokra-autoasiasi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service