Autonvuokraus
Singapore Changi N Crescent
Piilota
Singapore // Singapore // Singapore Changi N Crescent
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Singapore Changi N Crescent: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 20, Changi North Crescent
  499613 Singapore SG +65-64239566
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SINC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Singapore East Coast auttaa sinut matkaan

Onnistunut matka Singaporeen alkaa Sixt Autovuokraamo Singapore East Coastista! Erinomaiset vuokra-automme vievät lomamatkalaiset tutustumaan kaikkiin Singaporen nähtävyyksiin ja työn merkeissä Kaakkois-Aasian bisneskeskukseen saapuvat tapaamisiinsa. Singapore East Coast -toimipisteemme sijaitsee Changin kansainvälisen lentokentän kupeessa, joten kaupunkiin saapuvan matkailijan on helppo noutaa varaamansa vuokra-auto heti lentokentältä ulos astuttuaan. Changilta yhteydet ovat hyvät kaikkiin kaupunkivaltion eri osiin, ja Singaporen hyväkuntoisilla teillä on vuokra-autolla ilo ajella. Esimerkiksi kaupungin sydämessä sijaitsevalle Orchard Roadin ostoskadulle on matkaa Singapore East Coastin Sixt-toimipisteeltä vain puoli tuntia. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva ajoneuvo autoilijalle kuin autoilijalle, sillä meiltä vuokraat sekä henkilöautot, farmarit, urheiluautot että maasturit edulliseen hintaan.

Sixt Autovuokraamo Singapore East Coast tarjoaa vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Autonvuokraus Singapore East Coastin toimipisteeltä on loistava ratkaisu sekä yksin matkustavalle että kaikenkokoisille seurueille. Perheen kanssa matkustaessa vuokra-auto tarjoaa stressivapaan liikkumismuodon, sillä vuokra-autolla aikataulut voi suunnitella itse eikä lasten tarvitse turhautua busseja tai metroja odotellessa. Vuokra-autossa myös koko perheen matkatavarat kulkevat helposti mukana. Romanttisella lomalla rakkaan kanssa vuokra-auto taas antaa mahdollisuuden spontaaniuuteen ja maksimoi kahdenkeskisen laatuajan. Ystäväporukalla autonvuokraus on taloudellinen ratkaisu, kun kulut voi jakaa matkaseurueen kesken. Rajattomien ajokilometrien ansiosta voit seikkailla Sixtin vuokra-autoilla Singaporessa niin paljon kuin haluat, ilman huolta kilometrirajoitusten täyttymisestä. Lisäpalveluillamme teet autonvuokrauksesta sinun seurueesi tarpeita vastaavan kokemuksen, sillä voit lisätä vuokra-autoosi esimerkiksi lastenistuimen, lisäkuljettajan tai navigaatiojärjestelmän. Voit varata vuokra-autosi kätevästi verkkosivuillamme, jossa pääset myös tutustumaan koko auto- ja lisäpalveluvalikoimaamme. Muistathan varausta tehdessäsi, että varaat käyttöösi tietyn autokategorian ajoneuvon, mutta emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia. Autonvuokraus Singapore East Coastin Sixt Autovuokraamosta on paras aloitus Singaporen matkallesi, joten tutustu tarjouksiimme ja varaa oma vuokra-autosi jo tänään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Singapore Changi N Crescent SINC01 20, Changi North Crescent 499613 Singapore 1.350495, 103.968399 +65-64239566

Sixt-toimipiste Singapore Changi N Crescent SINC01

20, Changi North Crescent
499613 Singapore
 
Puhelinnro +65-64239566

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä