Autonvuokraus
Singapore Jurong German Centre
Piilota
Singapore // Singapore // Singapore Jurong German Centre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Singapore Jurong German Centre: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: International Business Park 25
  609916 Singapore SG +65-64239566
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SINC02
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 17:00
 
 

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Singapore German Centrestä

Kun etsit laadukasta vuokra-autoa Singaporesta, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Singapore German Centre. Singapore German Centre -toimipisteemme sijaitsee Jurong Eastin kaupunginosassa, International Business Park -yrityspuistossa, jossa monien kansainvälisten tekniikka-alan yritysten toimistot sijaitsevat. Sieltä bisnesmatkaajan onkin helppo hakea käyttöönsä Sixtin hyvin varusteltu vuokra-auto. Vuokra-autolla matka taittuu Jurong Eastistä kätevästi esimerkiksi Singaporen keskusta-alueelle tai kaupungin toisella puolella sijaitsevalle Changin kansainväliselle lentokentälle. Toimipiste on sijainnniltaan kätevä myös Singaporen länsipuolella majoittuville lomamatkailijoille, ja vuokra-autoa voi saapua hakemaan esimerkiksi läheiseltä Jurong Eastin metroasemalta. Lähellä ovat myös Singaporen suurimpien yliopistojen kampusalueet. Olemme valinneet vuokra-automme tunnettujen laatumerkkien uusimmista malleista, joten Singapore German Centren laajasta vuokra-autotarjonnasta löytyy varmasti vuokra-auto vaativaankin makuun. Lisäpalveluidemme avulla voit personoida vuokra-autosi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme ja varaa vuokra-autosi helposti netissä muutamalla klikkauksella.

Asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Sixt Autovuokraamo Singapore German Centrestä

Autonvuokraus Singapore German Centre -toimipisteestämme on helppoa ja yksinkertaista. Hoidat varauksen helposti etukäteen verkossa, ja vuokra-autosi odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana toimipisteessämme. Valikoimastamme löydät sekä henkilöautot, farmarit, maasturit ja urheiluautot luotettavilta automerkeiltä, kuten Audilta, Hondalta ja Toyotalta. Pidäthän kuitenkin mielessä autoa varatessasi, että varaus koskee vain tiettyä autokategoriaa emmekä pysty takaamaan käyttöösi tietyn automerkin ajoneuvoa. Jos haluat tehdä Singaporen kaduilla ajelusta vieläkin miellyttävämpää, tutustu myös tarjoamiimme lisäpalveluihin. Voit esimerkiksi lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, jonka avulla suurkaupungissa suunnistaminen käy vaivatta, tai lisäkuljettajan, jolloin kaksi ihmistä voivat jakaa ajamisen ilon. Näet kaikki valittavissa olevat lisäpalvelut varausvaiheessa. Kun vuokraat auton meiltä, saat aina automaattisesti käyttöösi rajattoman määrän ajokilometrejä. Olemme myös ylpeitä erinomaisesta asiakaspalvelustamme, joten jos sinulla on kysymyksiä Singapore German Centren vuokra-autoista tai autonvuokrauksesta muista toimipisteistämme, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Singapore Jurong German Centre SINC02 International Business Park 25 609916 Singapore 1.324743, 103.746770 +65-64239566

Sixt-toimipiste Singapore Jurong German Centre SINC02

International Business Park 25
609916 Singapore
 
Puhelinnro +65-64239566

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service