Auton vuokraus toimipisteestä Singapore Jurong German Centre

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Singapore Jurong German Centre toimipaikkaan

Osoite

International Business Park 25, 609916 Singapore, Singapore
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
10:00 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Singapore Jurong German Centre

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Singapore German Centrestä

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Singapore German Centrestä

Kun etsit laadukasta vuokra-autoa Singaporesta, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Singapore German Centre. Singapore German Centre -toimipisteemme sijaitsee Jurong Eastin kaupunginosassa, International Business Park -yrityspuistossa, jossa monien kansainvälisten tekniikka-alan yritysten toimistot sijaitsevat. Sieltä bisnesmatkaajan onkin helppo hakea käyttöönsä Sixtin hyvin varusteltu vuokra-auto. Vuokra-autolla matka taittuu Jurong Eastistä kätevästi esimerkiksi Singaporen keskusta-alueelle tai kaupungin toisella puolella sijaitsevalle Changin kansainväliselle lentokentälle. Toimipiste on sijainnniltaan kätevä myös Singaporen länsipuolella majoittuville lomamatkailijoille, ja vuokra-autoa voi saapua hakemaan esimerkiksi läheiseltä Jurong Eastin metroasemalta. Lähellä ovat myös Singaporen suurimpien yliopistojen kampusalueet. Olemme valinneet vuokra-automme tunnettujen laatumerkkien uusimmista malleista, joten Singapore German Centren laajasta vuokra-autotarjonnasta löytyy varmasti vuokra-auto vaativaankin makuun. Lisäpalveluidemme avulla voit personoida vuokra-autosi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme ja varaa vuokra-autosi helposti netissä muutamalla klikkauksella.
Asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Sixt Autovuokraamo Singapore German Centrestä

Asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Sixt Autovuokraamo Singapore German Centrestä

Autonvuokraus Singapore German Centre -toimipisteestämme on helppoa ja yksinkertaista. Hoidat varauksen helposti etukäteen verkossa, ja vuokra-autosi odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana toimipisteessämme. Valikoimastamme löydät sekä henkilöautot, farmarit, maasturit ja urheiluautot luotettavilta automerkeiltä, kuten Audilta, Hondalta ja Toyotalta. Pidäthän kuitenkin mielessä autoa varatessasi, että varaus koskee vain tiettyä autokategoriaa emmekä pysty takaamaan käyttöösi tietyn automerkin ajoneuvoa. Jos haluat tehdä Singaporen kaduilla ajelusta vieläkin miellyttävämpää, tutustu myös tarjoamiimme lisäpalveluihin. Voit esimerkiksi lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, jonka avulla suurkaupungissa suunnistaminen käy vaivatta, tai lisäkuljettajan, jolloin kaksi ihmistä voivat jakaa ajamisen ilon. Näet kaikki valittavissa olevat lisäpalvelut varausvaiheessa. Kun vuokraat auton meiltä, saat aina automaattisesti käyttöösi rajattoman määrän ajokilometrejä. Olemme myös ylpeitä erinomaisesta asiakaspalvelustamme, joten jos sinulla on kysymyksiä Singapore German Centren vuokra-autoista tai autonvuokrauksesta muista toimipisteistämme, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Singapore Jurong German Centre
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Singapore Jurong German Centre.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Singapore Jurong German Centre?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Singapore Jurong German Centre?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Singapore Jurong German Centre syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Singapore Jurong German Centre
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Singapore Jurong German Centre?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Singapore Jurong German Centre

Näytä lisää