Autonvuokraus
Bratislava Lentoasema Term. C
Piilota
Slovakia // Bratislava // Bratislava Lentoasema Term. C
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bratislava Lentoasema Term. C: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Letisko M. R. Stefanika
  823 11 Bratislava 21 SK +421-911-833133
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BTS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Bratislava Lentoasema Term. C

Sixt Autovuokraamo Bratislavan lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Bratislavan lentokentällä saat edullisen ja luotettavan vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Autonvuokraus Bratislavan lentokentällä mahdollistaa sinulle vapaan liikkumisen koko matkasi ajan, ja sen ansiosta voit kulkea kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Sixt Autovuokraamo sijaitsee lentokentän C-terminaalin saapumisaulassa, uloskäynnin lähettyvillä. Olitpa sitten tulossa Bratislavaan työmatkalle tai lomalle, täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin, haastavammatkin maastot selvittävän maasturin, sporttisen urheiluauton tai tyylikkään avoauton. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Bratislavan lentokentällä

Bratislavan lentokenttä tunnetaan myös M.R Stefanikin lentokenttänä (lentokentän kansainvälinen IATA-koodi on BTS), ja se sijaitsee noin yhdeksän kilometriä Bratislavasta koilliseen. Matka kaupunkiin taittuu vuokra-autolla hieman yli 15 minuutissa. Autovuokraus Bratislavan lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit kysyä asiakaspalvelustamme myös mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten lastenistuimeen tai navigaattoriin. Lentosi saavuttua saat vuokra-auton käyttöösi heti lentokentällä. Myös Bratislavan keskustassa on Sixt-toimipiste, joten kätevät vuokra-autot ovat saatavillasi koko matkasi ajan.

Koe mahtava Bratislava - kaupunki täynnä kulttuuria ja historiaa

Bratislava on Slovakian pääkaupunki, ja se sijaitsee Tonava-joen varrella Slovakian, Itävallan ja Unkarin rajalla. Bratislava on myöskin Slovakian poliittinen, kulttuurillinen ja taloudellinen keskus, ja vuokra-autolla ehdit kiertämään mahdollisimman monet Bratislavan upeista nähtävyyksistä. Voit vierailla esimerkiksi Bratislavan linnassa, joka rakennettiin alun perin 800-luvulla. Linna tuhoutui tulipalossa vuonna 1811, ja tämän hetkinen rakennus on 1960-luvun jälleenrakennuksen peruja. Linnassa pääset tutustumaan myös kuvagalleriaan ja keskiaikanäyttelyyn. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla myös Appnoyin palatsissa, jonka tiloissa pääset tutustumaan paikalliseen historiaan ja taiteeseen.

Bratislavan historiallista ilmettä voit ihailla myös Hlavne Namestien aukiolla, jonka laitamilta löydät mm. vanhan kaupungintalon ja kunnallismuseon. Aukiolla on myös komea suihkulähde, jonka arvellaan rakennetun alun perin 1500-luvulla tyydyttämään paikallisten asukkaiden vedentarvetta. Arkkitehtuurista kiinnostuneiden kannattaa käydä katsomassa Elisabeth Pyhän kirkkoa, joka tunnetaan myös sinisenä kirkkona. 1900-luvun alussa rakennettu kirkko loistaa sinisen sävyissä, ja sen sisätiloissa pääset ihastelemaan kauniisti kullattuja koristeluja. Autonvuokraus lentokentällä on toimiva tapa varmistaa, että ehdit matkasi aikani kiertää kaikki nämä ja monet muutkin upeat nähtävyydet!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bratislava Lentoasema Term. C BTS Letisko M. R. Stefanika 823 11 Bratislava 21 48.169588, 17.199317 +421-911-833133

Sixt-toimipiste Bratislava Lentoasema Term. C BTS

Letisko M. R. Stefanika
823 11 Bratislava 21
 
Puhelinnro +421-911-833133

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service