Autonvuokraus
Michalovce
Piilota
Slovakia // Michalovce
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Michalovce

Itäisen Slovakian suurimpaan keskukseen, Michalovceen, kannattaa tutustua Sixtin Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla. Lähin toimipisteemme sijaitsee Kosicen lentokentällä, noin 70 kilometrin päässä, ja sieltä saat autokalustostamme käyttöösi turvallisen vuokra-auton, tarpeesi mukaan joko taloudellisen henkilöauton, tilavan farmarin tai vankkarakenteisen maasturin. Autonvuokraus Michalovcessa onnistuu näppärästi joko nettisivuillamme tai olemalla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme, joka osaa asiantuntevasti neuvoa sinua autovalikoimaamme sekä muihin vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

 
 • Kosice Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Michalovcessa on automatkasi lähtöpaikka

Sixtin tarjoamilla vapailla ajokilometreillä pääset autoilemaan pitemmänkin matkan, olit sitten tullut Slovakiaan työmatkalle tai vain lomailemaan, ja nauttimaan turvallisesta ajomukavuudesta, sillä kaikki vuokra-automme ovat korkeintaan kolme kuukautta vanhoja ja vain suosituimmilta automerkeiltä. Lisäpalveluilla parannat ajokokemustasi ja tehostat ajankäyttöäsi, esimerkiksi työmatkalaisena tuskin haluat seikkailla ylimääräisiä reittejä huviksesi, joten GPS-navigaattori vie sinut perille ilman päänvaivaa. Lasten kanssa maisemia ihastellessa lasten turvaistuimet auttavat takapenkkiläisiä pysymään turvallisesti ja miellyttävästi paikoillaan, ja molempien vanhempien ollessa ajotaitoisia lisäkuljettajan nimeäminen helpottaa kuskin vaihtoa kesken matkan. Lisävakuutukset turvaavat yllättävien tilanteiden varalta, ja valittavanasi on erilaisia vakuutuksia, kuten tuulilasi- ja rengasvakuutus. Varatessasi vuokra-autoa pyydämme huomioimaan, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Michalovcessa vauhdittaa onnistunutta matkaa

Laborec-joen varrella sijaitseva Michalovcen kaupunki sai alun perin nimensä arkkienkeli Mikaelin mukaan ja ensimmäinen maininta kaupungista löytyy vuodelta 1244. Sen läheisyydessä on kuuluisa tekojärvi nimeltään Zemplínska sirava, ja se onkin mitä mainioin autoajelun päämäärä, sillä järven ympärillä on useita turistikyliä, joissa voi harrastaa vesiurheilua, vaeltaa ja kalastaa sekä nauttia paikallisesta ruoasta ja nukkua yö leirintäalueella tai kunnon hotellissa. Michalovcen noin 40.000 asukkaan kaupungissa voit käydä tutustumassa alueen historiaan, luontoon, yhteiskuntaan ja taiteeseen Zemplínske múzeum -museossa, joka sijaitsee kauniissa kartanorakennuksessa, joka on itsessään näkemisen arvoinen. Sixtin vuokra-autolla pääset myös helposti ihailemaan läheistä Vihorlatin tuliperäistä vuoristoa, joka löytyy järven koillispuolelta noin 35 kilometrin ajomatkan päästä, ja sen korkein huippu kohoaa yli 1000 metriin. Sixt Autovuokraamo Michalovcessa auttaa sinua tekemään Slovakian-matkastasi sujuvan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service