Autonvuokraus
Sliac
Piilota
Slovakia // Sliac
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sliac

Sliacin Sixt Autovuokraamo auttaa vuokra-autoa tarvitsevaa erilaisissa ajoneuvotarpeissa. Saat kauttamme tarpeidesi mukaisen ja sinulle parhaiten soveltuvan vuokra-auton helposti ja vaivattomasti. Tutustu ajoneuvovalikoimaamme ja ajankohtaiseen saatavuuteen verkkosivuillamme, valitse mieleisesi vuokra-autokategoria ja tee varaus. Valikoimastamme löydät erikokoiset henkilöautot, farmarit, maasturit ja urheilu- sekä avoautot.

 
 • Poprad-Tatry Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Na letisko 100
  058 01 Poprad

  ma. - pe.09:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vaivatonta autonvuokrausta Sliacissa

Vaivaton, helppo ja ammattitaitoinen palvelumme sekä kilpailukykyiset hintamme varmistavat, että löydät sinulle soveltuvan vuokra-auton kätevästi esimerkiksi suoraan verkkosivuiltamme. Vuokra-automme ovat uusia ja kattavasti varusteltuja. Monissa vuokra-autoissassa on kattavien vakiovarusteiden lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi vahvistaa vain valitsemasi kategorian vuokra-auton, ei spesifiä merkkiä tai mallia. Varauksellesi on helppo lisätä myös lisäpalveluita varauksesi yhteydessä. Eksymistä pelkäävän kannattaa ottaa varaukselleen navigaattori, jotta voitte keskittyä ajamiseen. Perheen pienimmille löytyy turvaistuimia, jotta matkantekonne olisi mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Lisäkuljettajan lisääminen varaukselle tuo joustavuutta matkantekoon, jos matkustatte isommassa porukassa. Sixt Autovuokraamo Sliacissa haluaa varmistaa, että saatte autonvuokraukseen liittyen parasta mahdollista palvelua, tutustu siis hintoihin ja ajantasaiseen saatavuustilanteeseemme suoraan verkkosivuillamme.

Sliacin kylpylät ja naapurikaupungit lähempänä kuin uskotkaan

Sliac on pieni 5000 asukkaan ja kylpylöitä sisältävä kaupunki keskellä Slovakiaa, Hron-joen varressa. Kaupungin kuumat lähteet ovat palvelleet kylpylöiden tarpeita jo vuosisatojen ajan. Alueen lentokenttä palvelee sekä siviili-ilmailua, että armeijaa. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Sliacissa ja lähde tutustumaan johonkin alueen useista kylpylöistä. Lähialueelta löytyy myös kaksi isompaa kaupunkia, Banska Bystrica, johon ajelet ketterästi noin vartissa ja Zvolen, jonka saavutat vuokra-autolla noin 10 minuutissa. Banska Bystrica on Slovakian kuudenneksi suurin ja keskisen Slovakian suurin kaupunki, josta löytyy lukuisia ravintoloita ja hyviä ostosmahdollisuuksia vaativammallekin matkaajalle. Zvolenissa pääset helposti ihailemaan muun muassa Zvolenin keskiaikaista linnaa, joka on restauroitu täysin ja nykyisellään museokäytössä. Jos kaipaat luonnon helmaan, voit myös ajella vuokra-autollasi Kysihybelin luonnonpuistoon, johon tulee Sliacista noin puolen tunnin ajomatka. Sixt Autovuokraamo Sliacissa haluaa varmistaa, että matkantekosi on sujuvaa ja voit keskittyä matkasi tarkoitukseen. Vuokraamalla auton meiltä voit keskittyä oleelliseen ja antaa meidän huolehtia autotarpeestasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service