Autonvuokraus
Kranjska Gora
Piilota
Slovenia // Kranjska Gora
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kranjska Gora

Sixtillä ei valitettavasti ole autovuokraamoa pienessä Kranjska Goran alppikylässä. Lähimmät vuokraamot löytyvät Bledistä ja Ljubjanasta, joihin on matkaa vain puolesta tunnista tuntiin. Valittavanasi on useita eri autokategorioita, kuten henkilöautoja, urheiluautoja ja pakettiautoja. Olit sitten työreissulla, viikonloppulomalla tai useiden viikkojen kiertomatkalla, löydät varmasti sopivan vuokra-auton Sixtin autovalikoimasta. Kun teet varausta, tarkista, mikä autovuokraamo Kranjska Goran lähellä sopii matkasuunnitelmiisi parhaiten. Huomioi, että toimipisteiden aukioloajat voivat vaihdella. Voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Kranjska Gorassa. Sixtin ystävällinen ja osaava henkilökunta on apunasi viikon jokaisena päivänä!

 
 • Ljubljana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ljubljana Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Trg osvobodilne fronte 6
  1000 Ljubljana

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Bled/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  4260 Bled

  ma. - la.09:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ljubljana

  Sixt Autonvuokraus
  Miklosiceva 14
  1000 Ljubljana

  ma. - pe.09:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Turvallisesti alppimaisemissa Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Kranjska Gorassa on miltei välttämätöntä, jos haluat liikkua paikasta toiseen. Kun vuokraat auton Sixtiltä esimerkiksi Ljubjanassa, voit ajaa suoraan kohteeseen tai pysähdellä matkalla. Jos olet menossa laskettelureissulle, ota vuokra-autoksi tilava farmari tai pakettiauto, jotta saat varusteet mahtumaan. Selviät hyvin ajomatkasta henkilöautolla, mutta vuoristoteillä jykevämpi maasturi voi tuntua miellyttävämmältä. Haluamme muistuttaa, että Sixt ei valitettavasti voi luvata tiettyä mallia, ainoastaan toivomasi autokategorian. Autokalustossamme on vain uusia malleja, joten voit luottaa siihen, että vuokra-autosi Kranjska Gorassa on laadukas ja turvallinen. Älä unohda Sixtin kattavia lisäpalveluja! GPS-navigaattori on suuri apu vuoristoteillä, ja lastenistuin pitää lapset paikoillaan tiukoissakin mutkissa. Vakuutus puolestaan suojaa esimerkiksi rengasrikon tai varkauksien varalta.

Vuokraa auto Sixtiltä ja suuntaa Slovenian vuoristoon

Ihastuttava alppikylä Kranjska Gora sijaitsee Slovenian luoteisosissa lähellä Italian ja Itävallan rajaa. Alueella on mainiot puitteet lukuisiin eri aktiviteetteihin, kuten lasketteluun, vaellukseen ja vuorikiipeilyyn. Laskettelijoiden kannattaa suunnata Kranjska Goran ja läheisen Planican hiihtokeskuksiin. Vaelluksesta ja vuorikiipeilystä kiinnostuneita sen sijaan hemmotellaan lukuisilla eri huipuilla ja vuoristosolilla. Spik-vuori ja Vrsicin sola ovat suosituimpien listalla.

Savan laaksossa on paljon upeita järviä ja vesiputouksia, joihin voit tehdä päiväretkiä kesällä, ja miksei talvellakin! Laita muistiin ainakin Jasna-järvi, sekä Pericnikin ja Martuljekin putoukset. Jos kaipaat ihmisten ilmoille, suosittu turistikohde Bled sijaitsee noin 40 kilometrin päässä. Varaa vuokra-autosi Kranjska Gorassa Sixtiltä jo tänään!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service