Autonvuokraus
Helsinki City/Hilton
Piilota
Suomi // Helsinki // Helsinki City/Hilton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Helsinki City/Hilton: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: John Stenbergin ranta 4
  00530 Helsinki FI +358-20-1122553
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HELC07
Aukioloajat
ma. - to.07:00 - 15:00
pe.10:00 - 18:00
la.09:00 - 14:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Helsinki City/Hilton
 • vuokra-auto toimipisteessä Helsinki City/Hilton
 • vuokra-auto toimipisteessä Helsinki City/Hilton

Toivotan sinut tervetulleeksi Helsinki cityn toimipisteeseemme. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakaniementorin läheisyydessä, hotelli Hiltonin yhteydessä. Lisää tietoa kulkuyhteyksistä alla. Meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Tarkemmin valikoimaan pääset tutustumaan verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla meille, niin kerromme mielellämme lisää.

Autonvuokraus Helsinki City

Helsinki City -toimipiste sijaitsee Hakaniemen kaupunginosassa, vajaan kilometrin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Käynti toimipisteeseen on Hilton Strand hotellin pääsisäänkäynnin kautta. Auton nouto on mahdollista vain toimipisteen aukioloaikojen puitteissa, mutta palautus onnistuu myös niiden ulkopuolella. Sixtin merkityt parkkipaikat löytyvät hotellin parkkihallista. Noin 200 metrin päässä toimipisteestä on useiden bussien ja raitiovaunujen pysäkit. Myös metron pysäkki on vain kiveheiton päässä. Helsingin keskustasta pääsee Hakaniemeen helpoimmin raitiovaunuilla nro. 7B ja 6, metrolla ja mm. busseilla 23 ja 72. Helsinki-Vantaan lentoasemalta tulevat bussit 620 ja 615 pysähtyvät Hakaniemen torin laidalla matkalla keskustaan.

Sixt Helsinki City tarjoaa laajan valikoiman uusimpia automalleja Helsingin keskustassa. Vuokraamme niin pieniä kaupunkiautoja kuin maastureita, tila- ja pakettiautojakin. Kaikki vuokra-autot ovat luotettavia ja ilmastoituja. Useista autoista löytyy ingeroitu navigaattori tai voit vuokrata erillisen laitteen opastamaan perille. Vuokraamme myös lastenistuimia. Toimipisteemme läheisyydestä löytyy monia käymisen arvoisia paikkoja kuten Hakaniemen tori ja kauppahalli, komediateatteri Arena, Kallion kirkko, Arena Center ja Helsingin kaupungin teatteri. Myös Senaatintori, Tuomiokirkko, Tervasaari, Sotamuseo ja Suvilahti ovat lähellä. Ostoksia voi tehdä läheisessä Sokoksen tavaratalossa.

Muita toimipisteitä lähellä Sixt Helsinki Cityä: Helsinki Kalasatama ja Helsinki Veho Herttoniemi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.07:00 - 15:00
pe.10:00 - 18:00
la.09:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Helsinki City/Hilton HELC07 John Stenbergin ranta 4 00530 Helsinki 60.177400, 24.951668 +358-20-1122553 +358-20-1122501

Sixt-toimipiste Helsinki City/Hilton HELC07

John Stenbergin ranta 4
00530 Helsinki
 
Puhelinnro +358-20-1122553
Faksi +358-20-1122501

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Sixt Helsinki city/Hilton sijaitsee Hakaniemen kaupunginosassa Hilton hotelli Strandin yhteydessä. Pisteemme sijaitsee hotellin aulassa, sisään tultaessa oikealla puolella. Sisäänkäynti hotellin pääovista.


Julkisella kulkuneuvolla:

Sixt Helsinki city/Hilton sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Helsingin rautatieasemasta, josta on metro-, bussi- ja raitovaunuyhteys Hakaniementorille. Jos saavut metrolla, jää pois Hakaniemen asemalla. Busseista mm. 67,72,75 ja 77 kulkevat Helsingin rautatieasemalta Hakaniementorin kautta. Raitiovaunuista Helsingin rautatieasemalta Hakaniementorille kulkevat linjat 3 ja 6. Mikäli saavut autolla, seuraa opasteita Hakaniementorille. Pasilasta raitiovaunu 9 ja 7A kulkevat Hakaniementorin kautta.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin omat parkkipaikat sijaitsevat Hilton hotellin parkkihallissa. Parkkihallin sisäänkäynti on hotellin pääovien vieressä.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Sinua ollaan tällöin vastassa toimipisteessä varauksessa mainittuun aikaan. Ilmoitathan mahdollisista muutoksista noutoaikaan etukäteen.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto tällöin Hilton hotellin parkkihalliin Sixt-merkityille paikoille tai muihin vapaisiin merkitsemättömiin parkkiruutuihin. Vuokra-auton avaimet voit palauttaa hotellin aulasta löytyvän toimipisteemme Sixt-merkittyyn postilaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä