Autonvuokraus
Helsinki City/Hilton
Piilota
Suomi // Helsinki // Helsinki City/Hilton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Helsinki City/Hilton: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: John Stenbergin ranta 4
  00530 Helsinki FI +358-20-1122553
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HELC07
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
la.09:00 - 15:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Helsinki City -toimipiste sijaitsee Hakaniemen kaupunginosassa, vajaan kilometrin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Käynti toimipisteeseen on Hilton Strand hotellin pääsisäänkäynnin kautta. Sixtin merkityt parkkipaikat löytyvät hotellin parkkihallista. Noin 200 metrin päässä toimipisteestä on useiden bussien ja raitiovaunujen pysäkit. Myös metron pysäkki on vain kiveheiton päässä. Helsingin keskustasta pääsee Hakaniemeen helpoimmin raitiovaunuilla 3, 6 ja 9, metrolla sekä muun muassa busseilla 64 ja 78. Helsinki-Vantaan lentoasemalta tuleva bussi 615 pysähtyy Hakaniemen torin laidalla matkalla keskustaan.

Autonvuokraus Helsinki City

Sixt Helsinki City tarjoaa laajan valikoiman uusimpia automalleja Helsingin keskustassa. Vuokraamme niin pieniä kaupunkiautoja kuin maastureita, tila- ja pakettiautojakin. Kaikki vuokra-autot ovat luotettavia ja ilmastoituja. Useista autoista löytyy ingeroitu navigaattori tai voit vuokrata erillisen laitteen opastamaan perille. Vuokraamme myös lastenistuimia. Toimipisteemme läheisyydestä löytyy monia käymisen arvoisia paikkoja kuten Hakaniemen tori ja kauppahalli, komediateatteri Arena, Kallion kirkko, Arena Center ja Helsingin kaupungin teatteri. Myös Senaatintori, Tuomiokirkko, Tervasaari, Sotamuseo ja Suvilahti ovat lähellä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00
la.09:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Helsinki City/Hilton HELC07 John Stenbergin ranta 4 00530 Helsinki 60.177400, 24.951668 +358-20-1122553

Sixt-toimipiste Helsinki City/Hilton HELC07

John Stenbergin ranta 4
00530 Helsinki
 
Puhelinnro +358-20-1122553

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

SIXT Helsinki City/Hilton sijaitsee Hakaniemen kaupunginosassa hotelli Hilton Strandin sisällä. Pisteemme sijaitsee hotellin pääaulassa, pääovista sisään tultaessa vastaanoton vasemmalla puolella.


Julkisella kulkuneuvolla:

SIXT Helsinki City/Hilton sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Helsingin rautatieasemasta, josta on metro-, bussi- ja raitovaunuyhteys Hakaniementorille. Jos saavut metrolla, jää pois Hakaniemen asemalla. Busseista muun muassa 23, 55, 66, 67, 75 kulkevat Helsingin rautatieasemalta Hakaniementorin kautta. Raitiovaunuista Helsingin rautatieasemalta Hakaniementorille kulkevat linjat 3, 6 ja 9. Mikäli saavut autolla, seuraa opasteita Hakaniementorille. Pasilasta saavuttaessa raitiovaunu numero 9 kulkee Hakaniementorin kautta.


SIXT-pysäköinti:

SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat hotellin parkkihallissa. Parkkihallin sisäänkäynti on hotellin pääovien vieressä, John Stenbergin ranta -kadulta.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Avaimet vuokra-autoon luovuttaa SIXT.työntekijä tai Hilton hotellin vastaanottohenkilökunta. Ilmoitathan mahdollisista muutoksista noutoaikaan etukäteen.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. Pysäköi auto tällöin Hilton hotellin parkkihalliin SIXT-merkityille paikoille, tai mihin tahansa muulle vapaalle merkitsemättömälle parkkiruudulle. Vuokra-auton avaimet voit palauttaa hotellin aulasta löytyvän toimipisteemme SIXT-merkittyyn postilaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service