Autonvuokraus
Ivalo
Piilota
Suomi // Ivalo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ivalo

Maailman suurimpiin autovuokraamoketjuihin kuuluvan Sixtin autovuokraamo Ivalossa sijaitsee kätevästi aivan Ivalon lentoaseman vieressä ja ajoneuvon pääseekin helposti vuokraamaan heti lentokoneella Ivaloon saavuttuaan. Autovalikoimamme on laaja, ja henkilöautojen lisäksi voit vuokrata Ivalon toimipisteestä myös esimerkiksi farmarin tai maasturin, tai vaikkapa muuttamiseen soveltuvan pakettiauton tai luksusauton, kuten urheilu- tai avoauton.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Ivalossa käy vaivattomasti

Autonvuokraus Ivalon toimispisteestämme sujuu helposti etukäteen esimerkiksi internetissä, mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa soittamalla. Sen lisäksi, että autonvuokraus Ivalon toimipisteestämme on vaivatonta, on se myös turvallista, sillä kaikki ajoneuvomme on vakuutettu kattavasti. Tämän kattavan vakuutusturvan lisäksi on sinun kuitenkin mahdollista hankkia ajoneuvoon myös esimerkiksi kolariturva, matkan jatkumisturva tai lasi- ja rengasturva. Monipuolisen ajoneuvovalikoiman lisäksi toimipisteemme tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi navigointilaitteen, lisäkuljettajan, kuittikopion postituksen tai erilaisia lastenistuimia aina korokeistuimista vauvan turvakaukaloihin asti. Lisäksi useimmissa ajoneuvoissamme on rajoittamaton kilometrimäärä. Huomaa kuitenkin autoa vuokratessasi, että emme voi luvata autosta tiettyä mallia, vaan ainoastaan tietyn kategorian mukaisen ajoneuvon.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Ivalossa

Matka lähikuntiin tai esimerkiksi hotellille sujuu Ivalon toimipisteeltämme vaivattomasti, sillä autovuokraamomme sijaitsee suoraan Etelä- ja Pohjois-Suomen pääyhteydelle Rovaniementielle eli valtatie 4:lle johtavan Lentokentäntien varrella. Hankkimalla vuokra-auton Ivalon toimipisteestämme pääset helposti valtatie 4:ää pitkin esimerkiksi Ivalon kuntakeskukseen tai Inarin kirkonkylään, jotka sijaitsevat kumpikin vain lyhyen matkan päässä toimipisteestämme. Samaa valtatietä pitkin matka sujuu myös esimerkiksi Rovaniemelle, Utsjoelle tai vaikkapa Saariselän laskettelurinteisiin ja matkailukeskukseen, joka on eräs Inarin kunnan huomattavimmista matkailukeskittymistä. Koska Ivalo on alueensa suurin taajama, on vuokra-auto alueella erittäin kätevä kulkuneuvo. Voit ihailla muun muassa revontulia suuntaamalla safarille koiravaljakon tai moottorikelkan kyydissä. Lähimmät koiravaljakkoseikkailuja ja safareita tarjoavat palvelut sijaitsevat viiden kilometrin päässä Ivalosta. Pohjoisen Suomen ja erityisesti Ivalon parasta antia ovat alueen luonto ja erilaiset vaellus- ja telttailuretket, joiden luokse kuljet näppärästi Sixt autovuokraamosta vuokraamallasi autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service