Autonvuokraus
Ivalo Lentoasema
Piilota
Suomi // Ivalo // Ivalo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ivalo Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentokentäntie 290
  99800 Ivalo FI +358-201122576
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IVL
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 22:00
Juhlapyhä07:30 - 22:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Ivalo Lentoasema
 • vuokra-auto toimipisteessä Ivalo Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Ivalo Lentoasema

Tutustu Suomen maagiseen Lappiin vuokraamalla vaivattomasti auto Sixt autonvuokraus Ivalo lentoasemalta. Valikoimassamme ovat vuokra-autot moneen tarpeeseen, tutuilta automerkeiltä ja uudet mallit. Valitse työkeikalle taloudellinen ja mukava henkilöauto, perhelomalle tilava ja turvallinen farmariauto, lasketteluporukalle minibussi tai 4x4 maasturi maastoajoon. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Lapissa seikkaillessa voi vuokraukseen olla hyvä lisätä GPS-navigaattori ja lapsille turvaistuimet. Näin et eksy reitiltä ja pienemmätkin matkalaiset kulkevat mukavasti ja turvallisesti kyydissä. Tarjoamme lisäksi 24 h nouto- ja palautuspalvelun sekä vapaat kilometrit.

Autonvuokraus Ivalon lentoasemalla

Ivalon lentoasema, lyhennettynä IVL, on Suomen pohjoisin lentoasema, joka sijaitsee noin 11 km Ivalon keskustasta Törmäsessä. Ivalo on Inarin kunnan suurin taajama, ja Norjan rajalle on matkaa vain noin 125 km. Saariselän matkailukeskukseen on matkaa noin 25 kilometriä. Lentoasemalta on linja-autoliikennettä Saariselälle, mutta parhaiten alueella liikkuu omalla vuokra-autolla. Löydät Ivalon lentokentän toimipisteemme helposti lentoasemalta. Etsi Sixt-kylttiä, joka on saattajien ja vastaanottajien aulassa. Olethan meihin yhteydessä ennen saapumistasi Ivalon lentoasemalle, niin olemme sinua vastassa.

Pohjois-Lapin lumoa Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Lappi tarjoaa upeaa ja taianomaista luontoa. Kesäisin aurinko ei laske täällä kahteen kuukauteen ja talvisin taivaalla räiskyvät revontulet houkuttelevat ihailijoita kaikista maailman kolkista. Ota Sixtin vuokra-auto alle ja lähde tutustumaan Suomen suurimpaan kansallispuistoon, Lemmenjoen kansallispuistoon, jonne ajaa Ivalosta noin tunnissa. Maisemat ovat kuin postikortista upeine tuntureineen ja karuine maastoineen. Tee päivän patikkaretki tai yövy paikan päällä ja jatka vaellusta pidemmälle villiin luontoon. Tutustu vaihtoehtoisesti Kevon luonnonpuistoon Utsjoella, joka on tunnettu huikeasta kanjonimaisemastaan. Kevolle ajaa Ivalosta noin tunnissa. Tarkemmat ajo-ohjeet navigaattoria varten kannattaa kysyä paikallisesta matkailuinfosta, jotta Lapin erämaille ei eksyisi. Jotain ihan muuta ja varmasti lapsiperheille mieluista koettavaa tarjoaa Saariselän Angry Birds -puisto. Puistoon ajelee Inarista noin tunnissa. Samalla koko perhe voi rentoutua Holiday Clubin kylpylähotellin lämmössä. Revontulibongareille toivotaan pilvetöntä ja kirkasta iltataivasta, jolloin on hyvä pysähtyä valottomaan paikkaan ja suunnata katse taivaalle. Pohjois-Lappi on täynnä luonnon ihmeellistä taikaa, ja kun annat Ivalo lentoaseman Sixt-autovuokraamon huolehtia allesi juuri sinulle sopivan vuokra-auton, pääset nauttimaan Lapista mukavasti ja vaivattomasti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 22:00
Juhlapyhä07:30 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ivalo Lentoasema IVL Lentokentäntie 290 99800 Ivalo 68.607769, 27.416455 +358-201122576

Sixt-toimipiste Ivalo Lentoasema IVL

Lentokentäntie 290
99800 Ivalo
 
Puhelinnro +358-201122576

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Ivalon Lentoaseman Sixt-toimipiste sijaitsee lentokenttäterminaalin pääaulassa.


Julkisella kulkuneuvolla:

Sixt Ivalo sijaitsee Ivalon lentokentällä ja pääset tänne lentokenttäbussilla tai taksilla. Matkaa Ivalon keskustasta tulee 9 kilometriä E75 tietä pitkin.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin omat parkkipaikat sijaitsevat parkkipaikan ensimmäisellä rivillä terminaalin edessä. Tarvittaessa auton voi jättää myös yleiselle parkkipaikalle.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Varauksen tehtyäsi toimipiste on sinuun yhteydessä 48h sisällä. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. Pysäköi auto tällöin vuokra-autojen parkkipaikalle, jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin ulkoseinällä parkkipaikan vieressä sijaitsevaan avaimenpalautuslaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service