Autonvuokraus
Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.)
Piilota
Suomi // Joensuu // Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentoasemantie 30
  80140 Joensuu FI +358-201122540
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JOE
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 17:30
la.08:00 - 18:00
su.12:00 - 15:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.)
 • vuokra-auto toimipisteessä Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.)

Sixt Autonvuokraus Joensuu Airport

Tervetuloa itään! Tutustuminen itäiseen Suomeen onnistuu parhaiten vuokra-autolla, jonka saat kätevästi käyttöösi Sixt Autonvuokraus Joensuun lentokentältä. Valitse autovalikoimastamme uusimmat mallit tunnetuimmilta automerkeiltä, kuten BMW, Mercedes-Benz ja Ford. Autoilu Itä-Suomessa sujuu jouhevasti, kun lisäät autonvuokraukseesi tarpeelliset lisävarusteet, kuten GPS-navigaattorin ja lastenistuimen. Vuokraus onnistuu kätevästi internetissä, jossa voit valita kompaktikokoisista henkilöautoista korkealuokkaisiin luksusautoihin. Valikoimassamme ovat myös pakettiautot, joilla sujuu suurempien tavaramäärien liikuttelu tai vaikkapa muutto. Huomioithan, että pystymme takaamaan vain valitun autoluokan mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Voit halutessasi hankkia Sixt-lisäturvan vuokra-autollesi ja valita mm. kolariturvan ja tiepalvelun. Vuokra-autoillamme on 24h palautus, joten voit huoletta olla muistamatta aukioloaikojamme ja keskittyä ajamisen nautintoon.

Autonvuokraus Joensuun lentokentällä

Joensuun lentokenttä, lyhennettynä JOE, sijaitsee itäisessä Suomessa, Pyhäselän rannalla, Liperissä. Joensuusta on lentokentälle n. 11 km ja tuota väliä liikennöivät taksit ja Savo-Karjalan Linja Oy. Joensuusta on n. 72 kilometriä Niiralan rajanylityspaikalle, josta pääsee Venäjän puolelle. Sixt autonvuokraus Joensuu on helppo löytää pieneltä lentokentältä, sillä palvelutiskimme on terminaalissa lähtöselvityksen läheisyydessä. Varaathan autosi etukäteen joko netissä, sähköpostilla, puhelimella tai Sixt-mobiilisovelluksellamme. Varauksen voit maksaa joko etukäteen tai vasta paikan päällä.

Upeita kansallismaisemia, Sixt kyydittää sinut sinne!

Joensuussa virtaa iloinen karjalaisuus, johon kannattaa tutustua retkeillen. Parhaimpiin retkikohteisiin pääset kätevästi Sixt vuokra-autolla, sillä retkikohteet sijaitsevat Joensuun ulkopuolella. Yksi ehdottomasti kauneimmista luontokohteista on Koli. Joensuusta ajaa noin tunnissa Suomen tunnetuimpaan kansallismaisemaan, Kolin kansallispuistoon. Yöpyminen Kolilla kannattaa, koska maisemiin haluaa tutustua rauhassa. Takaisin Joensuuhun ajaessa voi ottaa eksoottisen autolautan Kolista Lieksaan ja jatkaa tutustumista maisemiin autoillen. Vuokraa kalastusvälineet ja mökki lukuisista vaihtoehdoista ja heittäydy Pielisen, Pyhäselän tai Oriveden kalaisille apajille. Kalastuspaikat ovat kätevästi ulottuvillasi vuokra-autollasi ajellen. Luontomatkailun ohessa on hyvä tutustua Joensuun kaupungin tarjontaan. Joensuussa on Suomen ainoa ja samalla maailman pohjoisin eksoottinen perhospuutarha. Koko perhe saa viihdykettä Pohjois-Karjalan museossa Mukulakatuineen, ja Bunkkerimuseossa riittää ihmeteltävää. Älä unohda hemmotella myös makuaistejasi Joensuussa karjalaisilla herkuilla! Aloita matkasi Joensuun lentokentältä Sixt vuokra-autolla ja kaikki tämä on kätevästi ulottuvillasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 17:30
la.08:00 - 18:00
su.12:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.) JOE Lentoasemantie 30 80140 Joensuu 62.657000, 29.613000 +358-201122540

Sixt-toimipiste Joensuu Lentoasema (Meet&Gr.) JOE

Lentoasemantie 30
80140 Joensuu
 
Puhelinnro +358-201122540

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service