Autonvuokraus
Jyväskylä
Piilota
Suomi // Jyväskylä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Jyväskylä

Jyväskylä sijaitsee Päijänteen rannalla ja on väkiluvultaan Suomen seitsemänneksi suurin. Jyväskylä on yliopistokaupunki ja Keski-Suomen maakuntakeskus. Liikenteen merkittävä keskus läpi historian ja myös tänä päivänä. Suomen Ateenaksi tituleerattu Jyväskylä tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia kohteita, joihin pääsette kätevästi autolla.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Jyväskylä ja Sixt Autovuokraamo Jyväskylä

Me Sixtissä haluamme auttaa teitä tavoittamaan kohteesi helposti ja nopeasti. Autovalikoimamme on erinomainen ja pääsette matkaan mieleisellänne autolla kellon ympäri. Vuokraamomme sijaitsee Lutakonaukio 7:ssä. Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, maastoauto / 4x4 ja tila-autot. Jyväskylän Suurajoistakin tunnettu kaupunki soveltuu autoiluun kaupungissa sekä maaseudulla. Mikäli aikaa on reilusti niin kannattaa valita pienempiä teitä joiden varrelta voi löytyä erittäin mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja samalla aistia maaseudun tunnelmaa.

Sixt autovuokraamo Jyväskylä

Mikäli olette saapumassa Jyväskylään loma- tai työmatkalle, voimme auttaa teitä liikkumaan nopeasti kaupungissa. Voitte myös aloittaa pidemmän matkasi Jyväskylästä ja liikkua kätevästi läpi Suomen autolla ja palauttaa auton muuhun kaupunkiin mihin tahansa Sixtin toimistoon kun valinta on Autonvuokraus Jyväskylä. Jyväskylän läpi kulkeva E4-tie vie teidät Helsinkiin tai vaikka Viitasaarelle. Kesällä Jyväskylässä tapahtuu paljon kulttuurin ja urheilun saralla, kuten Suvisoutu kesäkuussa juhannuksen jälkeen. Kaupunki alueella ajo on helppoa ja pysäköintiin on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Keskustasta löytyy kauppakeskus sekä rautatieasema. Tavoitatte haluamanne hotellin tai ravintolan helposti ja viihtyisä Jyväskylä sisältää monia muitakin nähtävyyksiä ja elämyksiä, joihin pääsette kätevästi kun alla on Sixtin vuokra-autot Jyväskylä. Liikenne on maltillista mutta etenkin talvisin kannattaa ottaa huomioon sääolosuhteet. Valitkaa Sixt vuokra-autot Jyväskylä ja tutustukaa uusin kohteisiin Jyväskylässä. Kartan tai navigaattorin avulla suunnistatte Jyväskylän teillä nopeasti haluamaanne kohteeseen. Järvien ympäröimä Jyväskylä tarjoaa monia vesien äärellä olevia kohteita johin pääsette helpoiten kun alla on Sixtin vuokra-autot Jyväskylä. Voitte vaikka viipyä muutaman yön tunnelmallisessa majoituksessa ja nauttia kesän herkuista. Läheltä löytyy aina kauppa tai huoltoasema jonne pääset nopeasti kun teillä on Sixtin vuokra-autot Jyväskylä. Voitte jatkaa matkaanne vaikka risteilyllä Päijänteelle tai tutustua moniin paikkakunnan markkinoihin. Autovuokraamo Jyväskylä ja avullamme löytyy myös useita teattereita joita kesällä on monesti myös ulkoilmassa.

Sixt autovuokraamo Jyväskylä auttaa teitä tutustumaan Jyväskylään

Helppoa ja kätevää liikkumista Jyväskylään teille tarjoaa Sixt autonvuokraus Jyväskylä. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Jyväskylässä liikkuminen on mieluisaa. Tavoitatte lukuisia museoita ja nähtävyyksiä helposti kun teillä on Sixt vuokra-autot Jyväskylä. Tutustukaa lisää palveluihimme autonvuokrauksesta Jyväskylässä verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Autamme teitä mielellämme kaikkeen aiheesta Autonvuokraus Jyväkylä ja muihin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ottakaa kaupunki helposti haltuun kanssamme. Sixtin vuokra-autot Jyväskylä helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Liikkuminen Jyväskylässä on turavallista ja huoletonta kun alla on Sixt vuokra-autot Jyväskylä. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Jyväskylän alueella tai vaikka kauemmaksikin. Oli tavoitteenne Jyväskylässä mikä tahansa, pyrimme aina palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla liikkua matkalla.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service