Autonvuokraus
Jyväskylä
Piilota
Suomi // Jyväskylä // Jyväskylä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jyväskylä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Puistokatu 2
  40100 Jyväskylä FI +358-201122540
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: JYVC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.09:00 - 15:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Jyväskylä
 • vuokra-auto toimipisteessä Jyväskylä

Sixt Jyväskylä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Jyväskylään! Meiltä vuokraat autot edullisesti ja helposti. Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes-Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Autonvuokraus Jyväskylästä

Sixt Autovuokraamo sijaitsee loistavalla paikalla Jyväskylän keskustassa, aivan rautatieaseman vieressä, joten luoksemme on helppo tulla kauempaankin. Toimipisteemme sijaitsee Technopolis-toimistorakennuksessa, Sokos-hotellia vastapäätä. Jyväskylän keskusta monine nähtävyyksineen ja aktiviteetteineen on vain kävelymatkan päässä. Keskustassa on useita kauppakeskuksia ja tavarataloja. Ydinkeskusta ja suurin osa liikkeistä sijoittuvat kauppakadulle, mikä onkin kaupungin keskus. Kaupungin historiallinen kirkko ja kaupungintalo Kirkkopuistossa ovat nekin nähtävyys jo itsessään.

Vuokra-autoilu Jyväskylässä

Paras tapa liikkua Jyväskylän seudulla on vuokra-auto, jolla voit kätevästi tutustua Jyväskylän alueen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Petäjäveden vanhaan kirkkoon tai Oravivuoren kolmiomittaustorniin, jotka ovat molemmat Unescon maailmanperintökohteita. Jyväskylä tarjoaa tekemistä niin kulttuuriharrastajalle, kuin ulkonaliikkujillekin. Vuokra-autolla liikut kätevästi paikasta toiseen ilman stressiä julkisen liikenteen aikatauluista ja reiteistä. Autonvuokraus on loistava tapa tutustua esimerkiksi Alvar Aallon suunnittelemiin taloihin, joita on kaupungissa noin 50, tai lähteä kohti Järvisuomen upeita maastoja. Upeilta maisemilta ei voi välttyä, kun lähtee kiertämään vuokra-autolla Päijännettä, Suomen toiseksi suurinta järveä. Olipa kyseessä auton-vuokraus tunniksi, tai perheloma viikoksi, Sixt toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi autovuokraamoomme Jyväskylään.


Asiakkaiden arvostelut


Vuokra-auton varaaminen

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.09:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jyväskylä JYVC01 Puistokatu 2 40100 Jyväskylä 62.244820, 25.750569 +358-201122540

Sixt-toimipiste Jyväskylä JYVC01

Puistokatu 2
40100 Jyväskylä
 
Puhelinnro +358-201122540

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Jyväskylän Sixt-toimipiste sijaitsee rautatieaseman läheisyydessä Lutakonaukion laidalla Innova 2 -rakennuksessa.


Ajo-ohjeet parkkihalliin:

Palautuvat autot pysäköidään maanalaiseen Paviljonki P1 -parkkihalliin, osoitteessa Satamakatu 3. Hallille on hyvät opasteet kaupungin sisääntuloväylillä. Halliin ajettaessa tulee ottaa pysäköintilippu. Tämän voi joko jättää autoon tai palauttaa avaimien yhteydessä. Hallissa löytyy Sixt-parkkipaikat sekä uloskäynnit, joista toimistoa lähin on vasen takakulma ja D-ovi. D-portaikosta noustessa näkyy Technopolis toimistorakennus (Sokos Hotel Paviljonkia vastapäätä) jossa toimistomme sijaitsee.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Palautuva auto ajetaan parkkihalliin paviljonki P1, osoitteessa Satamakatu 3. Halliin ajettaessa tulee ottaa pysäköintilippu. Tämän voi joko jättää autoon tai palauttaa avaimien yhteydessä. Auto tulee jättää Sixt-paikoille ta lähimmälle vapaalle paikalle. Hallin vasen takanurkka on lähimpänä Sixtin toimistoa ja hallista pääsee ulos portaikosta "D". Toimisto sijaitsee Technopolis-toimistorakennuksessa (Sokos-hotellia vastapäätä) ja avainten palautuslaatikko on toimiston oven vieressä aukioloajan ulkopuolella tapahtuvia palautuksia varten.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service