Autonvuokraus
Kajaani
Piilota
Suomi // Kajaani
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Laadukasta autonvuokrausta Kajaanissa

Kun matkan suuntana on Kajaani ja suunnitelmissa autonvuokraus, Sixt Autovuokraamo on palveluksessasi. Pitkän kokemuksen autonvuokrauspalveluissa omaava Sixt palvelee myös Kajaanissa, tarjoten käyttöösi laadukkaat vuokra-autot. Löydät Sixtin toimipisteen Kajaanin rautatieasemalta, joten junalla saapuessasi saat vuokra-auton käyttöösi näppärästi junasta ulos astuttuasi. Kajaanin palvelupisteellemme voit varata kompaktin kokoisen henkilöauton, väljyyttä matkustajille ja matkatavaroille tarjoavan farmarin, vaihtelevissa maastoissa viihtyvän maasturin, tilaihmeenä toimivan pakettiauton tai upean ilmeen omaavan avo- tai urheiluauton. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja aloita varauksen teko vaivatta.

 
 • Kajaani Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kajaani Rautatieasema
  87100 Kajaani

  ma. - pe.09:00 - 20:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeistele varauksesi Sixtin erinomaisilla lisäpalveluilla

Aloittaessasi varauksen teon sivustollamme, pidäthän mielessäsi, että Sixt voi taata käyttöösi haluamasi vuokra-auton kategorian, mutta ajoneuvosi tarkka malli ja merkki selviävät vasta perillä kohteessa. Varauksen teossa toinen huomionarvoinen seikka on tarjoamamme lisäpalvelut, joilla viimeistelet varauksesi itsesi näköiseksi. Halutessasi voit lisätä varaukseesi vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta viiletät matkallasi kilometrimittariin katsomatta. Lisäkuljettaja puolestaan on oiva lisä varaukseen, mikäli mukana matkassa on toinen ajokortin omaava henkilö. Kolariturva sekä lasi- ja rengasturva rauhoittavat mukavasti mieltä teiden päällä kurvaillessa. GPS-navigaattori on kannattava lisä varaukseen, mikäli Kajaanin seutu ei ole entuudestaan tuttu. Kokoa varauksestasi mieluisa paketti ja perillä Kajaanissa voit vain hypätä mukavan ja turvallisen vuokra-auton vietäväksi!

Vuokra-autolla Kainuun kauniimmille nähtävyyksille

Suurmiesten synnyinseutuna tunnettu Kajaani on kasvattanut Eino Leinon ja Urho Kekkosen. Lisäksi myös Elias Lönnrot on vaikuttanut Kajaanissa toimittaen piirilääkärin virkaa. Kajaanissa on ollut asutusta jo vuosituhansien ajan, ja vaikka huomattava osa keskustaa tuhoutuikin toisen maailmansodan pommituksissa, täällä pääsee ihastelemaan myös vanhoja rakennuksia. Keskustan kupeessa sijaitseva Kajaanin linna on rakennettu jo 1600-luvulla ja on ehdottomasti näkemisen arvoinen historiallinen nähtävyys.

Kajaani ympäristöineen tunnetaan mahtavista vaaramaisemistaan, joissa silmä lepää. Mikäli matka-aikataulussa on joustoa, vuokra-auto kannattaa suunnata myös Puolangan puolelle ihastelemaan luonnonsuojelualueella sijaitsevaa Hepoköngästä, joka on yksi Suomen korkeimmista luonnonvaraisista vesiputouksista. Tänne ajaa Kajaanista tunnissa. Myös Sotkamossa sijaitseva Hiidenportin kansallispuisto Hiidenportin rotkoineen ja mahtavine aarnimetsineen on luontoa rakastavan matkalaisen mieleen. Nämä ja monet muut kauniit Kajaanin ja sen lähiympäristön maisemat ovat saavutettavissa helpoimmin Sixt Autovuokraamon tarjoamien autonvuokrauspalveluiden avulla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service