Autonvuokraus
Kalajoki
Piilota
Suomi // Kalajoki
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kalajoki

Sixtin autonvuokraus Kalajoelle suunnatessa kannattaa. Tarjoamme laajan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan, meiltä löydät myös premium-mallit. Ehkä matkustat perheen kanssa, jolloin farmari- tai maasturimalli on monesti kätevin, kun taas suuremmalla porukalla kannattaa vuokrata minibussi vaivattomaan matkustamiseen. Asiantunteva henkiökuntamme auttaa sinua sopivan auton löytämisessä.

 
 • Kokkola-Pietarsaari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lentäjäntie 162
  68500 Kokkola

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kokkola Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rautatienkatu 1
  67100 Kokkola

  ma. - pe.07:30 - 22:30
  la. - su.10:00 - 22:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Pietarsaari-Pedersöre Juna-as.

  Sixt Autonvuokraus
  Asematie 9
  68910 Pännäinen

  ma. - la.11:30 - 18:00
  su.12:00 - 18:00
  Juhlapyhä12:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo palvelee Kalajoen matkallasi

Muistathan että voit tutustua valikoimaamme ja hoitaa autonvuokrauksen Kalajoen matkaa varten helposti netistä ennakkoon tai suoraan toimipisteestämme paikan päällä. Samalla voit myös sopia etukäteen auton noutoajasta, tarvittaessa auton noutaminen on mahdollinen myös ympäri vuorokauden. Meiltä löydät tarvittavat lisävarusteet, kuten lastenistuimen ja navigaattorin, sekä tunnetuimpien merkkien suosituimmat mallit. Lisäksi automme ovat hyvin varusteltuja, vakionopeudensäädin ja ilmastointi takaavat sujuvan ja helpon autoilun Kalajoella, olitpa sitten loma- tai työmatkalla. Meiltä löydät myös kätevät lisäpalvelut, kuten lasi- ja rengasturvan, matkan jatkumisturvan sekä kolariturvan, jotka takaavat sinulle sujuvan autovuokrauksen Kalajoelle matkatessa. Pidäthän mielessä, että voimme taata asiakkaan varaaman autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mahdollisissa kysymyksissä koskien autonvuokrausta Kalajoella.

Nauti Suomen kesästä Kalajoen hiekkasärkillä

Kalajoella riittää tekemistä, mutta välimatkat saattavat olla pitkiä, joten parhaiten pääset nauttimaan lomailusta vuokra-autoillen. Kuuluisat Kalajoen loputtomat hiekkasärkät saavutatkin nopeasti ja helposti vuokraamalla auton. Lähimmät Sixtin autovuokraamot Kalajoen alueella sijaitsevat Kokkolassa, yksi rautatieasemalla ja toinen Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla. Pääset siis heti kätevästi matkaan kohti Kalajoen hiekkasärkkiä, saavuit sitten junalla tai lentokoneella. Kalajoen alueella järjestetään kesäisin myös useita tapahtumia, joihin pääset kaikkiin kätevästi autolla. Lisäksi Kalajoen alueelta löydät useita nähtävyyksiä, kuten Maakallan vanhan miljöön ja Kalajoen tiilikirkon, jotka ovat niin ikään kätevästi saavutettavissa vuokra-autolla. Kalajoen läheisyydestä löydät myös muita näkemisen arvoisia kyliä, kuten Rautio ja Himanka. Erityisesti lapsiperheet voivat nauttia vuokra-auton tuomasta helppoudesta. Lapsiperheille Kalajoki tarjoaa paljon aktiviteetteja rantaelämän ulkopuolellakin. Muun muassa Seikkailupuisto Pakka ja Jukupark ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Voit myös kokeilla nappaako kala Lohilaaksossa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service