Autonvuokraus
Kuopio Kauppatori
Piilota
Suomi // Kuopio // Kuopio Kauppatori
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kuopio Kauppatori: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Puijonkatu 19
  70100 Kuopio FI +358-201122544
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: KUOC02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 21:00
la.09:00 - 21:00
su.10:00 - 16:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Aloita matka Kuopiossa Sixt Autovuokraamon kautta

Jos seuraava kohteesi on Kuopio ja haluat matkallesi sujuvan ja rennon alun, kannattaa ottaa suunnaksi Sixt Autovuokraamo Kuopio Kauppatori. Tarjoamme laadukkaan ja monipuolisen merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät sopivan vuokra-ajoneuvon reissullesi, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Toimipisteemme löydät Kuopion torin viereltä ja kävelet sinne rautatieasemalta noin kymmenessä minuutissa. Matkaa on helppo jatkaa uusi Sixt-vuokra-auto alla. Sixt Kuopio Kauppatorilta löydät suositut henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit ympäri Kuopiota. Näyttävyyden haluun meiltä löytyy tyylikkäät urheilu- ja avoautot, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Mikäli matkassa mukana on isompi seurue, kannattaa tutustua tilaviin maastureihimme. Tavarankuljetusta varten valikoimastamme löytyy pakettiautot. Koko valikoimaamme tutustut helposti verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Kuopio Kauppatorin toimipisteessämme.

Nauti Kuopiosta Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Kuopio Kauppatori tarjoaa laajan valikoiman uudehkoja, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, jotka on jo valmiiksi hyvin varusteltu. Varaustasi voit aina höystää lisäpalveluilla, jotka löydät myös tarkemmin verkkosivuiltamme. Suosittu lisävaruste on GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta astetta enemmän. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja niitä on mukava jakaa lisäkuljettajan kanssa, joka on myös helppo lisätä varaukseen. Mikäli matkustat pienten lasten kanssa, voi lastenistuimien lisääminen olla aiheellista, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Tästä toimipisteestä voit noutaa ja tänne voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympärin sopimuksen mukaisesti. Ystävällisesti pyydämme myös huomioimaan, että voimme luvata vuokra-ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli Kuopio Kauppatorin toimipisteessämme varmistuvat vasta noutovaiheessa. Voit tehdä huoletta varauksesi jo etukäteen, sillä maksaessasi vuokra-auton vasta sitä noutaessa voit tehdä varaukseen muutokset ja peruutukset maksutta. Nauti matkastasi enemmän ja valitse Sixt Kuopio Kauppatori!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 21:00
la.09:00 - 21:00
su.10:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kuopio Kauppatori KUOC02 Puijonkatu 19 70100 Kuopio 62.892192, 27.679777 +358-201122544

Sixt-toimipiste Kuopio Kauppatori KUOC02

Puijonkatu 19
70100 Kuopio
 
Puhelinnro +358-201122544

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixt Kuopioon

Toimistomme sijaitsee Kuopion torin vierellä, Anttilan pääsisäänkäynnin oikealla puolella osoitteessa Puijonkatu 19. Kävelymatka rautatieasemalta on n. 500m. Autolla saavuttaessa on helpoin ajaa auto Toriparkkiin ja nousta E-porraskäytävästä torille.


Palautus:

Palautuvat autot pysäköidään Toripysäköintiin K3 kerrokseen. Sisäänkäynti Kauppakadun/Puijonkadun kulmasta. Halliin ajettaessa tulee ottaa pysäköintilippu. Tämän voi joko jättää autoon tai palauttaa avaimien yhteydessä. Hallista löytyy Sixt-parkkipaikat K3 kerroksen E-porraskäytävän ovea vastapäätä. E-porraskäytävästä/hissillä pääsee ylös torille. Toimipisteemme sijaitsee E-porraskäytävän välittömässä läheisyydessä, Anttilan pääsisäänkäynnin oikealla puolella.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Toimiston ollessa suljettuna voi avaimet palauttaa avainluukusta joka sijaitsee toimiston oikealla puolella, porraskäytävän oven vieressä.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service