Autonvuokraus
Kuusamo Lentoasema
Piilota
Suomi // Kuusamo // Kuusamo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kuusamo Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentokentäntie 11
  93600 Kuusamo FI +358-201122599
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KAO
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 24:00
Juhlapyhä07:30 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Kuusamo Lentoasema

Tarvitsetko vuokra-auton? Sixt Autonvuokraus Kuusamo Lentoasema palvelee mielellään. Voit vuokrata meiltä tunnetuimmat automerkit ja useat autokoot. Mikäli reissaat Pohjois-Suomessa isommalla porukalla tai sinulla on enemmän matkatavaraa mukana, valikoimastamme löytyy esim. tilava farmariauto tai mukava maasturi. Edustuskäyttöön voit valita jonkin luksusmalleistamme, tai vaikkapa urheiluauton. Huomioithan, että takaamme vain valitun autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Mikäli Kuusamon seutu ja Lappi eivät ole tuttuja, voit varata lisävarusteeksi GPS-navigaattorin, joka auttaa sinut perille. Lapset kulkevat turvallisesti ja mukavasti mukana, kun varaat meiltä lastenistuimet. Tarjoamme myös erilaisia lisävakuutuksia, joiden kattavuuden ja tarkemmat tiedot saat soittamalla Sixt Kuusamo Lentoaseman palvelunumeroon. Muistathan, että meillä voit palauttaa auton 24h!

Autonvuokraus Kuusamon lentoasemalla

Kuusamon lentokenttä, lyhennettynä KAO, sijaitsee Suomen Pohjois-Pohjanmaalla, noin 6 kilometrin päässä Kuusamon kaupungista, ja vain 27 kilometrin päästä löytyy Suomen hiihtokeskuksien kruununjalokivi Ruka! Kuusamon lentoasemalta on bussikuljetus Kuusamon Tropiikki-kylpylään ja Rukan kävelykylään. Vuokra-auto tarjoaa enemmän vapautta tulla, mennä ja nähdä enemmän pohjoisen Suomen upeita maisemia ja matkakohteita. Sixt autonvuokraus Kuusamo Lentoaseman toimipisteen löydät terminaalista. Sovithan tapaamisen etukäteen!

Upeita maisemia ja paljon luontoa, Sixtin kyydissä ihastellen!

Kuusamo on ehdottomasti aktiivisen luonnonystävän paikka. Kuusamon keskustaan lentoasemalta ajaa noin 20 minuutissa. Pakkaa mukaan omat kalastusvälineet tai vuokraa ne paikan päällä, ja lähde Kuusamon upeille koskille tai Pohjois-Kuusamon Kitkajärvelle narraamaan taimenia, siikaa ja haukea. Sixtin vuokra-autolla liikut kätevästi kala-apajalta toiselle. Talvisin kutsuvat laskettelu ja moottorikelkkailu. Vuokratkaa porukalle yhdeksän hengen minibussi ja suunnatkaa hyvin hoidetuille moottorikelkkareiteille tai -safareille. Vain 27 kilometrin päässä Kuusamo lentoasemalta sijaitsee Ruka, joka tarjoaa matkailijalleen laskettelun huumaa, hemmotteluhetkiä ja monipuolisia shoppailumahdollisuuksia. Historian siipien havinaa huokuu mm. Suomen itärajan puolustuslinja 1940-luvulta eli Salpalinja, sekä Lahtela-Vanttajan polku, jonka alkupiste on noin 13 km Kuusamosta pohjoiseen. Hengähdä hetki aktiviteettien lomassa ja yövy Kuusamon Tropiikissa, hemmotteluhoidoista nauttien ja vaikkapa rauhallisesti golf-radalla. Kaiken tämän ja paljon muuta mahdollistaa Sixt autonvuokraus Kuusamo Lentoasema!

Lentokentät missä Sixtin toimipiste
Helsinki Lentoasema Joensuu Lentoasema Jyväskylä Lentoasema Kuopio Lentoasema Kittilä Lentoasema Rovaniemi Lentosaema Turku Lentoasema Vaasa Lentoasema Tampere Lentoasema Oulu Lentoasema

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 24:00
Juhlapyhä07:30 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kuusamo Lentoasema KAO Lentokentäntie 11 93600 Kuusamo 65.986427, 29.241571 +358-201122599

Sixt-toimipiste Kuusamo Lentoasema KAO

Lentokentäntie 11
93600 Kuusamo
 
Puhelinnro +358-201122599

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Kuusamon Lentoaseman Sixt-toimipiste sijaitsee lentokenttäterminaalin pääaulassa.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin parkkipaikat sijaitsevat terminaalin edessä.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella on sovittavissa Sixt-toimipisteen kanssa. Avaintenpalautusluukku on Sixt-palvelutiskin yhteydessä.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service