Auton vuokraus alueella Lahti

 

Palvelumme toimipisteessä Lahti

Vuokra-autot Lahdesta edullisesti Sixtiltä

Vuokra-autot Lahdesta edullisesti Sixtiltä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Lahteen! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Lahdessa autovalikoimaamme kuuluu henkilöautot ja farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Lahdesta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Lahdessa ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Lahti palvelee sinua, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Lahdessa, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Koe enemmän lomallasi ja vuokraa auto Lahdesta

Koe enemmän lomallasi ja vuokraa auto Lahdesta

Lahdessa on paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Kaupunki tarjoaa monenlaisia elämyksiä ja kokemuksia ympäri vuoden. Käy tutustumassa kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuten Lahden Sibeliustaloon tai hiihtomuseoon. Lahden tärkeimmät kaupat ja hotellit sijaitsevat kätevästi kaupungin ytimessä ja niihin pääsee mukavasti ja helposti Sixt Lahden vuokra-autoilla. Kaupungista löytyy myös rautatieasema sekä lukuisia ravintoloita. Lahti on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Lahdesta ja saat enemmän irti matkastasi.
Autonvuokraus Lahdessa on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Lahdessa on helppoa kun valitset Sixtin

Lahdessa liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Lahdesta. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Lahti. Sixt auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Vuokra-autolla on helppo liikkua Suomessa ja autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Lahdessa meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Lahdessa liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Lahden alueella ja ympäri Suomea. Vuokra-autot Lahdesta saat edullisesti Sixtiltä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Lahti

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lahti?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lahti sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lahti.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lahti?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lahti. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lahti

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lahti?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lahti?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lahti?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lahti

Näytä lisää