Autonvuokraus
Lahti Railway Station
Piilota
Suomi // Lahti // Lahti Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lahti Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mannerheiminkatu 15
  15110 Lahti FI +358-201122500
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: QLFC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
 
 

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.

Sixt Lahti Rautatieasema

Sixt Autovuokraamo vuokraa autoja Lahdesta helposti ja edullisesti! Toimitamme autoja tähän Meet & Greet - toimipisteeseen viikon jokaisena päivänä ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti. Sixtin virkailija tulee asiakasta vastaan rautatieasemalle. Muistathan mainita puhelinnumerosi varauksessasi, jotta vuokra-auton nouto sujuu mahdollisimman sujuvasti. Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.


Asiakkaiden arvostelut


Vuokra-autoilu Lahdessa

Vuokra-auto on paras tapa liikkua Lahden seudulla paikasta toiseen. Sixtin vuokra-autolla pääset kätevästi Lahden tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Sibeliustalolle tai hiihtomuseoon. Lahdesta pääsee vuokra-autolla helposti myös pääkaupunkiseudulle, vain reilussa tunnissa. Toimipisteestä, Lahden rautatieasemalta, on helppo lähteä tutustumaan Lahden seutuun, tai jatkaa matkaa muualle Suomeen. Vuokra-autolla liikut kätevästi paikasta toiseen ilman stressiä julkisen liikenteen aikatauluista ja reiteistä. Olipa kyseessä auton-vuokraus tunniksi, tai perheloma viikoksi, Sixt toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi autovuokraamoomme Lahteen!

Vuokraa auto Lahdesta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lahti Railway Station QLFC01 Mannerheiminkatu 15 15110 Lahti 60.977000, 25.657230 +358-201122500

Sixt-toimipiste Lahti Railway Station QLFC01

Mannerheiminkatu 15
15110 Lahti
 
Puhelinnro +358-201122500

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet toimipiste:

SIXT tarjoaa Meet & Greet -toimituspalvelua Lahden rautatieasemalla. Asemalla ei ole erillistä toimitilaa, vaan virkailijamme odottaa nimikyltin kanssa asemalla saapuvien hallissa ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti.


Näin löydät SIXTin:

Lahden rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa ja sinne pääsee pääkaupunkiseudulta Z-junalla, sekä useilla kaukojunilla muualta Suomesta. Myös Venäjän junat pysähtyvät Lahdessa.


SIXT Parking:

Parkkipaikat sijaitsevat taksitolpan vieressä, aseman edessä.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta ja varauspyynnön kautta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Avaimet vuokra-autoon luovuttaa SIXT-työntekijä, joka on vastassa sovittuna ajankohtana. Ilmoitathan mahdollisista muutoksista noutoaikaan etukäteen.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista sopimuksen mukaan. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service