Auton vuokraus toimipisteestä Lahti Railway Station

 

Ohjeet toimipisteeseen Lahti Railway Station

Osoite

Mannerheiminkatu 15, 15110 Lahti, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta ja varauspyynnön kautta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Avaimet vuokra-autoon luovuttaa SIXT-työntekijä, joka on vastassa sovittuna ajankohtana. Ilmoitathan mahdollisista muutoksista noutoaikaan etukäteen.
Out of hours return
Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista sopimuksen mukaan. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palvelumme toimipisteessä Lahti Railway Station

Meet&Greet

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.
Sixt Lahti Rautatieasema

Sixt Lahti Rautatieasema

Sixt Autovuokraamo vuokraa autoja Lahdesta helposti ja edullisesti! Toimitamme autoja tähän Meet & Greet - toimipisteeseen viikon jokaisena päivänä ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti. Sixtin virkailija tulee asiakasta vastaan rautatieasemalle. Muistathan mainita puhelinnumerosi varauksessasi, jotta vuokra-auton nouto sujuu mahdollisimman sujuvasti. Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.
Asiakkaiden arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Vuokra-autoilu Lahdessa Vuokra-auto on paras tapa liikkua Lahden seudulla paikasta toiseen. Sixtin vuokra-autolla pääset kätevästi Lahden tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Sibeliustalolle tai hiihtomuseoon. Lahdesta pääsee vuokra-autolla helposti myös pääkaupunkiseudulle, vain reilussa tunnissa. Toimipisteestä, Lahden rautatieasemalta, on helppo lähteä tutustumaan Lahden seutuun, tai jatkaa matkaa muualle Suomeen. Vuokra-autolla liikut kätevästi paikasta toiseen ilman stressiä julkisen liikenteen aikatauluista ja reiteistä. Olipa kyseessä auton-vuokraus tunniksi, tai perheloma viikoksi, Sixt toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi autovuokraamoomme Lahteen!
Vuokraa auto Lahdesta

Vuokraa auto Lahdesta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lahti Railway Station

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lahti Railway Station.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lahti Railway Station?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lahti Railway Station?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Lahti Railway Station syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lahti Railway Station

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lahti Railway Station?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lahti Railway Station

    Näytä lisää