Auton vuokraus alueella Levi

 

Palvelumme toimipisteessä Levi

Vuokra-autot Leviltä edullisesti Sixtiltä

Vuokra-autot Leviltä edullisesti Sixtiltä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Leville! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Levin autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Leviltä varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Levillä ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Levi palvelee sinua, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Levillä, Kittilässä tai muualla Suomessa. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Leviltä

Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Leviltä

Levi sijaitsee Kittilän kunnassa ja siellä on paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Tunnetuin kohde on Levin matkailukeskus. Vuokra-auto on kätevä tapa matkustaa Levin hiihtokeskuksessa ja koko Kittilän seudulla. Muita nähtävyyksiä Kittilässä ovat esimerkiksi Kittilän kultakaivos ja Sörestöniemi-museo. Talvikausi on Kittilässä kiireistä aikaa ja matkailijat tulevat ympäri maailman nauttimaan puhtaan valkeasta luonnosta ja Levin hiihtokeskuksen palveluista. Kittilästä löytyy myös lukuisia kauppoja ja ravintoloita, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Levi on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Leviltä ja saat enemmän irti matkastasi.
Autonvuokraus Leviltä on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Leviltä on helppoa kun valitset Sixtin

Levillä liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Leviltä. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Levi. Vuokra-autolla on helppo liikkua Levillä ja koko Suomessa. Autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Levillä meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Kittilässä ja Levillä liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat mukavan ja joustavan matkan Levillä tai vaikka koko Pohjois-Suomessa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Levi

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Levi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Levi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Levi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Levi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Levi

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Levi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Levi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Levi

Näytä lisää