Autonvuokraus
Raisio
Piilota
Suomi // Raisio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Raisio

Sixt autovuokraamo on eräs maailman suurimmista autovuokraamoketjuista. Sillä on toimipisteitä ympäri maailmaa ja ympäri Suomea. Sixtin autovuokraamo löytyy myös Raisiosta. Autonvuokrauspalvelumme tarjoaa vuokra-autoja moneen tarpeeseen ja ajoneuvon vuokraaminen sujuu helposti esimerkiksi mobiilissa tai soittamalla. Raision toimipisteen autovalikoimaan kuuluvat niin henkilöautot, farmarit, pakettiautot kuin maasturitkin, mutta toimipisteen autokalustovalikoima kattaa myös urheilu- ja avoautot.

 
 • Raisio/Veho Turku

  Sixt Autonvuokraus
  Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio

  ma. - pe.07:00 - 17:30
  la.10:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Raisiossa

Auton vuokraaminen meiltä sujuu näppärästi. Vuokraus on mahdollista myös alle 25-vuotiaille pientä lisämaksua vastaan. Auton vuokraaminen meiltä on myös turvallista, sillä vuokratut autot on vakuutettu kattavasti. Lisäksi ajoneuvoihimme saa monipuolisia lisävarusteita, esimerkiksi lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai suksiboksin. Autovuokraamomme Raision toimipisteestä voit perinteisten taloudellisten henkilöautojen lisäksi vuokrata autoja myös muihin tarpeisiin, sillä vuokraamon valikoimasta löytyvät myös esimerkiksi pakettiautot ja minibussit. Auton vuokrausta suunnitellessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että emme voi luvata ajoneuvosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan kategorian mukaisen ajoneuvon.

Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Raisiossa

Raisio sijaitsee Varsinais-Suomessa Turun ja Naantalin välissä ja autonvuokraus Raisiossa mahdollistaakin myös lähikaupunkeihin tutustumisen helposti ja vaivattomasti. Lähikuntien vierailemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Muumimaailma ja monet historiallisesti arvokkaat kohteet, kuten Turun linna ja Turun tuomiokirkko. Itse Raisiossakin on kuitenkin paljon nähtävää ja vuokra-auto onkin kätevä kulkupeli kaupungissa, sillä aivan kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa sijaitsevien nähtävyyksien lisäksi Raisioon kannattaa tutustua laajemmallakin alueella. Näkemisen arvoinen on esimerkiksi Huhkon empire-tyylinen kartano jonka vanhimmat osat ovat peräisin 1700-luvulta. Toinen vierailemisen arvoinen paikka Raisiossa on ehdottomasti Kattelus, vuoden 1997 asuntomessujen pääalueeksi rakennettu noin 18 hehtaarin kokoinen kaunis asuinalue. Kattelukseen kulkeminen sujuukin helposti vuokra-autolla, sillä aivan sen eteläreunalla kulkee kantatie 40 eli Raisionlahdentie. Raision autovuokraamo sijaitsee myös kätevästi aivan Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen Myllyn tuntumassa. Myllyssä kannattaakin ehdottomasti vierailla, sillä sieltä löytyy hypermarketin ja tavaratalon lisäksi muun muassa noin sata erilaista erikoisliikettä. Myös kauppakeskuksen pysäköintialue on uusittu muun uudistuksen ohella vuonna 2016.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service