Auton vuokraus alueella Raisio

 

Palvelumme toimipisteessä Raisio

Sixtin autovuokraamo Raisiossa

Sixtin autovuokraamo Raisiossa

Sixt autovuokraamo on eräs maailman suurimmista autovuokraamoketjuista. Sillä on toimipisteitä ympäri maailmaa ja ympäri Suomea. Sixtin autovuokraamo löytyy myös Raisiosta. Autonvuokrauspalvelumme tarjoaa vuokra-autoja moneen tarpeeseen ja ajoneuvon vuokraaminen sujuu helposti esimerkiksi mobiilissa tai soittamalla. Raision toimipisteen autovalikoimaan kuuluvat niin henkilöautot, farmarit, pakettiautot kuin maasturitkin, mutta toimipisteen autokalustovalikoima kattaa myös urheilu- ja avoautot. Auton vuokraaminen meiltä sujuu näppärästi. Vuokraus on mahdollista myös alle 25-vuotiaille pientä lisämaksua vastaan. Auton vuokraaminen meiltä on myös turvallista, sillä vuokratut autot on vakuutettu kattavasti. Lisäksi ajoneuvoihimme saa monipuolisia lisävarusteita, esimerkiksi lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai suksiboksin. Autovuokraamomme Raision toimipisteestä voit perinteisten taloudellisten henkilöautojen lisäksi vuokrata autoja myös muihin tarpeisiin, sillä vuokraamon valikoimasta löytyvät myös esimerkiksi pakettiautot ja minibussit. Auton vuokrausta suunnitellessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että emme voi luvata ajoneuvosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan kategorian mukaisen ajoneuvon.
Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Raisiossa

Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Raisiossa

Raisio sijaitsee Varsinais-Suomessa Turun ja Naantalin välissä ja autonvuokraus Raisiossa mahdollistaakin myös lähikaupunkeihin tutustumisen helposti ja vaivattomasti. Lähikuntien vierailemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Muumimaailma ja monet historiallisesti arvokkaat kohteet, kuten Turun linna ja Turun tuomiokirkko. Itse Raisiossakin on kuitenkin paljon nähtävää ja vuokra-auto onkin kätevä kulkupeli kaupungissa, sillä aivan kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa sijaitsevien nähtävyyksien lisäksi Raisioon kannattaa tutustua laajemmallakin alueella. Näkemisen arvoinen on esimerkiksi Huhkon empire-tyylinen kartano jonka vanhimmat osat ovat peräisin 1700-luvulta. Toinen vierailemisen arvoinen paikka Raisiossa on ehdottomasti Kattelus, vuoden 1997 asuntomessujen pääalueeksi rakennettu noin 18 hehtaarin kokoinen kaunis asuinalue. Kattelukseen kulkeminen sujuukin helposti vuokra-autolla, sillä aivan sen eteläreunalla kulkee kantatie 40 eli Raisionlahdentie. Raision autovuokraamo sijaitsee myös kätevästi aivan Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen Myllyn tuntumassa. Myllyssä kannattaakin ehdottomasti vierailla, sillä sieltä löytyy hypermarketin ja tavaratalon lisäksi muun muassa noin sata erilaista erikoisliikettä. Myös kauppakeskuksen pysäköintialue on uusittu muun uudistuksen ohella vuonna 2016.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Raisio

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Raisio?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Raisio sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Raisio.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Raisio?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Raisio. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 163 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Raisio

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Raisio?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Raisio?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Raisio?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Raisio

Näytä lisää