Autonvuokraus
Raisio/Veho Turku
Piilota
Suomi // Raisio // Raisio/Veho Turku
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Raisio/Veho Turku: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio FI +358-201122520
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TKUN01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:30
la.10:00 - 15:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus ja Sixt Raisio Veho Turku

Autovuokraamo Sixt Raisio Veho Turku tarjoaa kilpailukykyistä autonvuokrausta kenelle tahansa, joka tarvitsee sijaisauton arkielämän tarpeisiin tai lomamatkalle vuokra-auton Varsinais-Suomeen tutustumiseen aina saaristolaiselämästä vilkkaaseen kaupunkikulttuuriin. Täytämme kaikki autonvuokraustarpeesi laajalla autovalikoimallamme, josta löytyy vuokra-autoja ja sijaisautojakahden hengen kaupunkiautoista tilavien perheautojen ja 4x4-maastoautojenkautta pakettiautoihin. Sijaisautolla tai vuokra-autolla liikkuessasi Sinun ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä, vaan voit keskittyä pelkästään olennaiseen, oli kyseessä sitten työ- tai lomamatka.

Veho Turku

Veho Autotalot Turku sijaitsee Tuotekadun päässä E18-tien varrella vehreällä Kuloisten alueella. Veho Autotalot on 75 vuotta vanha merkittävä suomalainen autoalan toimija, joka maahantuo mm. Mercedes Benziä. Vehon välittömässä läheisyydessä sijaitsee mm. Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus Mylly, jossa vierailee vuosittain noin 4-5 miljoonaa kävijää. Muita merkittäviä alueen yrityksiä ovat Ikea, Gigantti ja Bauhaus. Autovuokraamo Sixt Raisio Veho Turku sijaitsee Veho Autotalon huollonvastaanoton yhteydessä sekä palvelemme myös Vehon vauriokorjaamolla. Tiskimme on avoinna vuoden jokaisena arkipäivänä kello 07:00-15:00.

Varsinais-Suomessa Sinua palvelevat myös Turun muut toimipisteemme Sixt Turku, Sixt Turku Lentoasema ja Sixt Turku Satama.

Raisio ja nähtävyydet

Raisio sijaitsee Itämeren rannalla yhden maailman kauneimman saariston kupeessa. Paras tapa kulkea Varsinais-Suomessa onkin vuokra-auto, jolla voit näppärästi tutustua Turun seudun tunnetuimpiin nähtävyyksiin Turun Linnaan, Turun tuomiokirkkoon, käsityöläismuseeon ja nykytaidetta ja historiaa esittelevään Aboa Vetus & Ars Novaan. Elävämpää kulttuuria Raisiossa ja lähiseudulla taas tarjoilevat Naantalin Muumimaailma, Flowpark ja viihdekylpylä Caribia. Tai sitten voit ajella vaikka Saariston Rengastien ympäri ja tutustua maailmankuuluun saaristoomme! Vuokra-autolla siirryt myös helposti pois kaupungin sykkeestä idylliselle maaseudulle ja vaikka viehättävään kesäkaupunkiin Naantaliin. Olipa kyseessä sitten päivän pysähdys tai viikon perheloma, toivottaa Sixt Sinut lämpimästi tervetulleeksi Raisioon!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:30
la.10:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Raisio/Veho Turku TKUN01 Vesilaitoksentie 1 21200 Raisio 60.491687, 22.189302 +358-201122520

Sixt-toimipiste Raisio/Veho Turku TKUN01

Vesilaitoksentie 1
21200 Raisio
 
Puhelinnro +358-201122520

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service