Auton vuokraus toimipisteestä Raisio/Veho Turku

 

Ohjeet toimipisteeseen Raisio/Veho Turku

Osoite

Vesilaitoksentie 1, 21200 Raisio, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:30
La
10:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Raisio/Veho Turku

Autonvuokraus ja Sixt Raisio Veho Turku

Autonvuokraus ja Sixt Raisio Veho Turku

Autovuokraamo Sixt Raisio Veho Turku tarjoaa kilpailukykyistä autonvuokrausta kenelle tahansa, joka tarvitsee sijaisauton arkielämän tarpeisiin tai lomamatkalle vuokra-auton Varsinais-Suomeen tutustumiseen aina saaristolaiselämästä vilkkaaseen kaupunkikulttuuriin. Täytämme kaikki autonvuokraustarpeesi laajalla autovalikoimallamme, josta löytyy vuokra-autoja ja sijaisautojakahden hengen kaupunkiautoista tilavien perheautojen ja 4x4-maastoautojenkautta pakettiautoihin. Sijaisautolla tai vuokra-autolla liikkuessasi Sinun ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä, vaan voit keskittyä pelkästään olennaiseen, oli kyseessä sitten työ- tai lomamatka.
Veho Turku

Veho Turku

Veho Autotalot Turku sijaitsee Tuotekadun päässä E18-tien varrella vehreällä Kuloisten alueella. Veho Autotalot on 75 vuotta vanha merkittävä suomalainen autoalan toimija, joka maahantuo mm. Mercedes Benziä. Vehon välittömässä läheisyydessä sijaitsee mm. Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus Mylly, jossa vierailee vuosittain noin 4-5 miljoonaa kävijää. Muita merkittäviä alueen yrityksiä ovat Ikea, Gigantti ja Bauhaus. Autovuokraamo Sixt Raisio Veho Turku sijaitsee Veho Autotalon huollonvastaanoton yhteydessä sekä palvelemme myös Vehon vauriokorjaamolla. Tiskimme on avoinna vuoden jokaisena arkipäivänä kello 07:00-15:00.Varsinais-Suomessa Sinua palvelevat myös Turun muut toimipisteemme Sixt Turku, Sixt Turku Lentoasema ja Sixt Turku Satama.
Raisio ja nähtävyydet

Raisio ja nähtävyydet

Raisio sijaitsee Itämeren rannalla yhden maailman kauneimman saariston kupeessa. Paras tapa kulkea Varsinais-Suomessa onkin vuokra-auto, jolla voit näppärästi tutustua Turun seudun tunnetuimpiin nähtävyyksiin Turun Linnaan, Turun tuomiokirkkoon, käsityöläismuseeon ja nykytaidetta ja historiaa esittelevään Aboa Vetus & Ars Novaan. Elävämpää kulttuuria Raisiossa ja lähiseudulla taas tarjoilevat Naantalin Muumimaailma, Flowpark ja viihdekylpylä Caribia. Tai sitten voit ajella vaikka Saariston Rengastien ympäri ja tutustua maailmankuuluun saaristoomme! Vuokra-autolla siirryt myös helposti pois kaupungin sykkeestä idylliselle maaseudulle ja vaikka viehättävään kesäkaupunkiin Naantaliin. Olipa kyseessä sitten päivän pysähdys tai viikon perheloma, toivottaa Sixt Sinut lämpimästi tervetulleeksi Raisioon!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Raisio/Veho Turku

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Raisio/Veho Turku?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Raisio/Veho Turku sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Raisio/Veho Turku.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Raisio/Veho Turku?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 163 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Raisio/Veho Turku

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Raisio/Veho Turku?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Raisio/Veho Turku?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Raisio/Veho Turku

Näytä lisää