Autonvuokraus
Saariselkä
Piilota
Suomi // Saariselkä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saariselkä

Sixt autovuokraamo on eräs maailman suurimmista autonvuokrausketjuista ja toimipisteitämme löytyy ympäri Suomea. Meiltä auton vuokraaminen onkin mahdollista myös autovuokraamostamme Saariselältä, kauniista Pohjois-Suomesta. Vuokra-auton Saariselältä saat helposti käyttöösi toimipisteestämme, joka sijaitsee kätevästi useiden suosittujen hotellien läheisyydessä Saariselän tunturikylässä. Saariselän toimipisteestämme ovat saatavilla niin henkilöautot kuin farmarit ja maasturitkin, mutta toisenlaiseen tarpeeseen myös luksusautot, kuten urheilu- ja avoautot. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi tavaran kuljetukseen soveltuvia pakettiautoja.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Saariselällä helpottaa Lapin matkaasi

Autonvuokraus Saariselän toimipisteestämme sujuu helposti ja vaivattomasti, sillä auton nouto sekä palautus ovat mahdollisia 24 tuntia vuorokaudessa. Kannattaa myös huomata, että autonvuokraus Saariselän toimipisteestä on mahdollista myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Ajoneuvon vuokraaminen meiltä on myös turvallista, sillä kaikki automme ovat kattavasti vakuutettuja. Tämän lisäksi tarjoamme vuokrauksen yhteydessä myös mahdollisuuden lisäturvan hankkimiseen: tarjoamme esimerkiksi kolariturvaa, matkan jatkumisturvaa sekä lasi- ja rengasturvaa. Muina lisäpalveluina toimipisteessämme voit hankkia muun muassa navigointilaitteen, erilaisia lastenistuimia, kuittikopion postituksen sekä mahdollisuuden lisäkuljettajan. Useimmissa ajoneuvoissamme on myös vuokrauksen aikana rajoittamaton kilometrimäärä. Huomaa kuitenkin autonvuokrausta suunnitellessasi, että emme voi taata ajoneuvosta tiettyä mallia, vaan ainoastaan kategorian mukaisen auton.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Saariselällä

Koska Saariselkä on Inarin, Savukosken ja Sodankylän kunnissa sekä osittain Urho Kekkosen kansallispuiston alueella sijaitsevaa tunturi- ja erämaa-aluetta, on vuokra-auto siellä erittäin kätevä kulkuneuvo, mikäli alueeseen haluaa tutustua tunturikylän nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Pyhän Paavalin kappelia, laajemminkin. Vuokra-autolla matka taittuukin helposti esimerkiksi lähemmäs lukuisia alueelta löytyviä vaellusreittejä. Erityisesti lapsiperheet voivat nauttia vuokra-auton käytännöllisyydestä, ja heille Saariselkä ja sen ympäristö tarjoaakin paljon aktiviteetteja. Angry Birds Activity Park on perheen pienimpien suosikki, kun haluaa vaihtelua laskettelurinteille ja pulkkamäelle. Erilaiset luonto- ja villieläinretket ja safarit tavoittaa kätevästi autolla. Sixtiltä vuokraamallasi autolla pääset myös helposti tutustumaan kauniiseen Pohjois-Suomeen laajemminkin, sillä valtatie 4:n kautta matka niin kauemmas pohjoiseen kuin eteläänkin sujuu helposti.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service