Autonvuokraus
Saariselkä/Santas Htl Tunturi
Piilota
Suomi // Saariselkä // Saariselkä/Santas Htl Tunturi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saariselkä/Santas Htl Tunturi: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lutontie 3
  98300 Saariselkä FI +358-20-1122576
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: IVLS01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Saariselkä/Santas Htl Tunturi
 • vuokra-auto toimipisteessä Saariselkä/Santas Htl Tunturi

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.

Sixt Saariselkä Santas Hotel Tunturi

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Saariselälle, Pohjois-Lappiin! Meiltä vuokraat autot edullisesti ja helposti. Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Autonvuokraus Saariselältä

Sixt Autovuokraamo Saariselkä sijaitsee loistavalla paikalla Santas Hotel Tunturin yhteydessä, Inarin kunnassa. Toimipiste sijaitsee Saariselän tunturikylässä, josta löytyy kaikki palvelut, kuten ravintoloita, kauppoja, huoltoasema sekä informaatio- ja liikekeskus Siula. Saariselän hiihtokeskus, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet maastohiihtoon ja lasketteluun, sijaitsee vain reilun kilometrin päässä autovuokraamosta. Lähialueen erämaat tarjoavat ulkonaliikkujille loputtomasti tutkittavaa. Suomen suurimmat kansallispuistot, Lemmenjoen kansallispuisto ja Urho Kekkosen kansallispuisto, ovat loistava vaelluskohde. Kaunis Inarinjärvi tarjoaa upeat erämaamaisemat. Vuokra-auto on helpoin tapa liikkua Saariselällä paikasta toiseen.

Vuokra-autoilu Saariselällä

Sixt Autovuokraamo on kerännyt yhteistyössä Santas Hotel Tunturin kanssa ohjelmapaketteja autoilijoille itsenäisesti koettavaksi. Ohjelmien avulla pääset entistä kätevämmin nauttimaan Pohjois-Lapin maisemista ja taipaleista. Ohjelmia ovat esimerkiksi kulttuurimatka Inariin, Lemmenjoen jokiveneretki, porotilavierailu sekä päiväretki Jäämeren rannalle. Järjestämme lisäksi erilaisia jokiohjelmia aina koskenlaskusta kalastukseen. Kaikkien ohjelmien retkikohteisiin ajetaan Sixtin vuokra-autolla. Autamme sinua mielellämme myös kaikissa muissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Olipa kyseessä auton-vuokraus tunniksi, tai perheloma viikoksi, Sixt toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi autovuokraamoomme Saariselälle.

Vuokraa auto Saariselältä

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saariselkä/Santas Htl Tunturi IVLS01 Lutontie 3 98300 Saariselkä 68.420404, 27.428128 +358-20-1122576

Sixt-toimipiste Saariselkä/Santas Htl Tunturi IVLS01

Lutontie 3
98300 Saariselkä
 
Puhelinnro +358-20-1122576

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet -toimipiste:

Tässä toimipisteessä henkilökunta on paikalla vain tarpeen mukaan (Meet & Greet). Varaukset tähän toimipisteeseen tulee tehdä ennakkoon ja henkilökuntamme tulee luovuttamaan vuokra-auton varauksessa olevana kellonaikana. Täytäthän pyydetyt tiedot huolellisesti, erityisesti puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa vuokrauksen alkaessa.


Näin löydät Sixtin:

Sixt Saariselkä sijaitsee Saariselän keskustassa, Santa's Hotel Tunturin yhteydessä, vastaanoton vieressä.


Julkisella kulkuneuvolla:

Sixt Saariselän toimipisteeseemme pääset linja-autolla tai taksilla. Myös kävelymatka on lyhyt, mikäli majoitut keskustan hotelleissa tai mökeissä.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin omat parkkipaikat ovat vastapäätä Santa's Hotel Tunturia, heti sisäänkäynnin edessä.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Sixt-merkityt parkkipaikat ovat hotellin edessä. Avaimet palautetaan oletuksena hotellin vastaanottoon, tai kuten Sixt-henkilöstön kanssa on sovittu.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service