Autonvuokraus
Savonlinna
Piilota
Suomi // Savonlinna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Savonlinna

Suunnitellessasi matkaa Savonlinnaan voit vuokrata ajoneuvon käyttöösi helposti ja turvallisesti autovuokraamo Sixtiltä Joensuun lentokentältä. Sixt on vuonna 1912 perustettu eräs maailman suurimmista autovuokrausketjuista. Yhtiön autovuokraamoita löytyy ympäri maailmaa ja tietysti myös ympäri Suomea. Yhtiöllä on laaja autovalikoima. Tarjolla oleva autokalusto vaihtelee toimipisteittäin. Vuokra-autovalikoimamme Savonlinnaan Joensuusta matkaaville kattaa niin henkilöautot, farmarit, maasturit ja pakettiautot kuin urheiluautot ja avoautotkin.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Vuokra-auto alle näppärästi autovuokraamostamme Savonlinnaan suunnatessa

Kun vuokraat auton meiltä voit olla varma, että vuokraus on turvallista, sillä kaikki automme ovat kattavasti vakuutettuja. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, että meiltä auton vuokraaminen onnistuu myös alle 25-vuotiaille pientä lisämaksua vastaan. Yhtiömme tarjoaa ajoneuvoihin myös lukuisia erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, suksiboksin tai lastenistuimen. Lemmikkieläinpaketin hankkimalla saat myös lemmikkisi mukaan matkaan. Olemme myös panostaneet monipuoliseen ajoneuvovalikoimaan ja valikoimastamme löytyvätkin niin taloudelliset henkilöautot kuin toimipisteestä riippuen esimerkiki pakettiautot, avo- ja luksusautot sekä minibussit. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että emme voi luvata autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään kategorian mukaisen ajoneuvon. Meiltä auton voi varata helposti etukäteen netissä, sähköpostitse, soittamalla tai mobiilisovelluksemme avulla. Maksun taas voi hoitaa joko etukäteen tai vasta paikan päällä.

Autonvuokraus Savonlinnassa helpottaa matkaasi

Autonvuokraus Savonlinnassa kannattaa, sillä niin kaupungissa kuin sen lähiseuduillakin on paljon nähtävää. Kun vuokraat ajoneuvon Joensuun lentoaseman autovuokraamostamme Savonlinnaan matkalla ollessasi, on ajomatkan varrella esimerkiksi kaunis Savonrannan kirkonkylä. Siellä voit tutustua esimerkiksi muinaismuistolaissa rauhoitettuun linnakkeeseen Orivirran saartoon. Samoin matkan varrella vastaan tulee myös Kerimäen kirkonkylä, mistä löytyvät esimerkiksi maailman suurin puukirkko sekä Kerimäen kotiseutumuseo. Itse Savonlinnassa tutustumisen arvoista on ainakin 1400-luvulla rakennettu upea Olavinlinna sekä Suomen kansallismaisemiin ja valtakunnallisesti arvokkaisiin maisema-alueisiin kuuluva Punkaharju. Koska monet mielenkiintoiset nähtävyydet eivät sijaitse aivan Savonlinnan keskustan tuntumassa, on auton vuokraaminen oiva tapa päästä tutustumaan kunnolla Savonlinnaan ja sen lähialueisiin.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service