Autonvuokraus
Tikkakoski
Piilota
Suomi // Tikkakoski
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tikkakoski

Sixt autovuokraamo Tikkakoskella sijaitsee Jyväskylän lentoaseman yhteydessä, noin 20 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Autonvuokraus Tikkakoskella on helppoa ja nopeaa. Voit valita haluamasi automallin kattavasta valikoimastamme sedaneita, farmareita ja maastureita. Lisäksi tarjoamme premium-mallit vaativampaan makuun, meiltä löydät myös urheilu- sekä avoautot, kun haluat hieman luksusta autoiluun. Jos puolestaan saavut isommalla porukalla, saat kätevästi koko porukan paikasta toiseen vuokraamalla minibussin. Tutustu rohkeasti valikoimaamme nettisivuilla ja varaa vuokra-auto Tikkakoskella!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Vuokraa auto mutkattomasti autovuokraamostamme Tikkakoskelle suunnatessa

Saavutpa Keski-Suomeen koko perheen voimin tai yksin työmatkalle, autamme sinua löytämään juuri sopivan menopelin sinulle. Muistathan että varausvaiheessa voimme taata vain tietyn autoluokan, emme automallia. Haluamme tehdä matkastasi miellyttävän ja meiltä löydätkin tarvittavat lisävarusteet helpottamaan matkantekoa, kuten lastenistuimen perheen pienimmille. Lisäksi voit lisätä varaukseesi GPS-navigaattorin, jonka avulla saavut perille kohteeseen ilman stressiä ja ajoissa. Kaikkiin vuokra-autoihin tarjoamme vapaat kilometrit ja halutessasi voit lisätä myös lisäkuljettajan, joka on kätevä pidemmillä matkoilla, jolloin voitte vaihtaa kuskia halutessanne. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät ilmastoinnin ja vakionopeudensäätimen. Meille on tärkeää että autonvuokraus Tikkakoskella on sinulle helppoa ja nopeaa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden palauttaa auto toiseen Sixt autovuokraamoon Suomessa. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Tikkakoskella, ota rohkeasti yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme! Asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan auton ja tarvittavat lisäpalvelut kätevästi.

Tikkakoski tarjoaa nähtävyyksiä ja järviluontoa Keski-Suomessa

Autovuokraamomme Tikkakoskella sijaitsee Jyväskylän lentoaseman yhteydessä, josta on helppo lähteä tutkimaan Tikkakoskea ja sen ympäristöä. Vuokra-autolla näet kätevästi Suomen ilmavoimamuseon Tikkakoskella tai hurautat puolen tunnin matkan päähän Petäjävedelle, josta löytyy Petäjäveden puukirkko. Keski-Suomen alue tarjoaa myös upeita järvimaisemia, jotka ovat näkemisen arvoisia. Puolen tunnin matkan päästä löydät myös viehättävän Jyväskylän, jossa voit tutustua uuteen sataman alueeseen sekä tehdä ostoksia ja valita mieleisesi lukuisista keskustan ravintoloista. Vuokraa auto ja nauti Keski-Suomen kauniista luonnosta!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service