Autonvuokraus
Turku Harbor/Hotel Seaport
Piilota
Suomi // Turku // Turku Harbor/Hotel Seaport
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Turku Harbor/Hotel Seaport: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Toinen Poikkikatu 2
  20100 Turku FI +358-201122520
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TKUC02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus
 • vuokra-auto toimipisteessä Turku Harbor/Hotel Seaport
 • vuokra-auto toimipisteessä Turku Harbor/Hotel Seaport

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.

Autonvuokraus ja Sixt Turku Satama

Autovuokraamo Sixt Turku satama tarjoaa kilpailukykyistä autonvuokrausta kenelle tahansa, joka haluaa tutustua sekä Turun historialliseen kaupunkikulttuuriin että kauniiseen Varsinais-Suomalaiseen saaristoelämään. Täytämme kaikki autonvuokraustarpeesi laajalla autovalikoimallamme, josta löytyy vuokra-autoja kahden hengen kaupunkiautoista tilavien perheautojen ja 4x4-maastoautojen kautta pakettiautoihin. Vuokra-autolla liikkuessasi Sinun ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä vaan voit keskittyä pelkästään olennaiseen, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka.

Turun satama

Turun satama sijaitsee kaupungin keskustassa muutaman kilometrin päässä Turun kauppatorista. Turun satama on Suomen vanhin ja sen läpi kulkee vuosittain noin 3 miljoonaa ulkomaan liikenteen matkustajaa ja 2-4 miljoonaa tonnia tavaraa. Satamasta löytyvät TallinkSiljan ja Viking Linen matkustajaterminaalit ja Turun Linna, joka on yksi Turun merkittävimmistä nähtävyyksistä. Autovuokraamo Sixt Turku satama sijaitsee Hotel Seaportin yhteydessä Viking Linen terminaalin välittömässä läheisyydessä. Tiskimme löytyy hotellin aulasta vastaanoton yhteydestä.

Turun alueella Sinua palvelevat myös muut toimipisteemme Sixt Turku ja Sixt Turku Lentoasema.

Meet & Greet

Toimipisteemme Sixt Turku satama on Meet & Greet -piste, joka tarkoittaa sitä, että olemme paikan päällä vain silloin, kun pisteessä on varaus. Toivommekin, että tekisit varauksen toimipisteeseemme hyvissä ajoin ennen saapumistasi, jotta ehdimme varautua ja osaamme olla oikeaan aikaan Sinua vastassa!

Turku ja nähtävyydet

Turku sijaitsee Itämeren rannalla yhden maailman kauneimman saariston kupeessa. Paras tapa kulkea Turun seudulla onkin vuokra-auto, jolla voit näppärästi tutustua Turun tunnetuimpiin nähtävyyksiin Turun tuomiokirkkoon, käsityöläismuseeon ja nykytaidetta ja historiaa esittelevään Aboa Vetus & Ars Novaan. Elävämpää kultturia Turussa taas tarjoilevat Flowpark, viihdekylpylä Caribia sekä muutaman kilometrin ajomatkan päässä satamasta sijaitseva viehättävä Ruissalon saari. Tai sitten voit ajella vaikka Saariston Rengastien ympäri ja tutustua maailmankuuluun saaristoomme! Vuokra-autolla siirryt myös helposti pois kaupungin sykkeestä idylliselle maaseudulle ja vaikka viehättävään kesäkaupunkiin Naantaliin. Olipa kyseessä sitten päivän pysähdys tai viikon perheloma Turussa, toivottaa Sixt Sinut lämpimästi tervetulleeksi maailman kauneimpaan kaupunkiin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Turku Harbor/Hotel Seaport TKUC02 Toinen Poikkikatu 2 20100 Turku 60.434358, 22.221800 +358-201122520 +358-201122521

Sixt-toimipiste Turku Harbor/Hotel Seaport TKUC02

Toinen Poikkikatu 2
20100 Turku
 
Puhelinnro +358-201122520
Faksi +358-201122521

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet Service:

Tässä toimipisteessä henkilökunta on paikalla vain tarpeen mukaan (Meet & Greet). Varaukset tähän toimipisteeseen tulee tehdä ennakkoon ja henkilökuntamme tulee luovuttamaan vuokra-auton varauksessa olevana kellonaikana. Täytäthän pyydetyt tiedot huolellisesti, erityisesti puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa vuokrauksen alkaessa.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä