Autonvuokraus
Vantaa Tikkurila Station
Piilota
Suomi // Vantaa // Vantaa Tikkurila Station
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vantaa Tikkurila Station: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ratatie 11
  01300 Vantaa FI +358-201122522
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Virtuaalinen -toimipiste

Huomioittehan, että tämä on Virtuaalinen -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että kohteessa ei ole Sixtin fyysistä toimipistettä eikä henkilökuntaa. Sen sijaan voit ottaa asemalta taksin lähimpään Sixtin toimipisteeseen Veho Mercedes-Benz Airport, jossa varaamasi vuokra-auto odottaa sinua valmiina. Säilytä taksikuitti, anna se toimipisteemme virkailijalle ja hyvitämme sen sinulle.

Sixt Autovuokraamo Tikkurilan asemalla löytyy helposti rautatieaseman yhteydestä, Vantaan sydämestä. Tikkurilan rautatieasema on helposti saavutettavissa junalla, asemalla pysähtyvät kaikki pohjoiseen suuntaavat junat sekä lähes kaikki Helsingin suuntaan menevät junat. Junalla matka Helsingistä Tikkurilan asemalla kestää noin 10 minuuttia. Paikalle pääsee myös useilla eri lähiliikenteen busseilla alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta tai eri puolilta Vantaata. Tikkurila sijaitsee erinomaisella paikalla jos haluat tutkia pääkaupunkiseutua. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy niin tiedekeskus Heureka Vantaalla sekä Myyrmäen ja Jumbon ostoskeskukset. Lisäksi vuokraamalla auton saavutat nopeasti pääkaupunki Helsingin lukuisine nähtävyyksineen, joita ovat Helsingin tuomiokirkko, kauppatori ja keskustan alue. Työmatkustaja puolestaan löytää etsimänsä määränpään helposti pääkaupunkiseudun alueella navigaattorin avulla. Vuokra-autolla ajat tärkeään kokoukseen helposti ja nopeasti suoraan Tikkurilasta. Autovuokraamosta Helsingin kupeesta Tikkurilan asemalta saat käyttöösi vuokra-auton, jonka voit varata etukäteen netistä tai puhelimitse. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat löytämään juuri sopivan menopelin sinua varten!

Vuokra-autolla matkaat Helsingistä Tikkurilan asemalle helposti ja nopeasti

Sixtin autonvuokraus lähellä Helsinkiä Tikkurilassa tarjoaa kattavan valikoiman autoja tunnetuimmilta merkeiltä. Jos haluat nauttia luksuksesta, löydät auton myös vaativampaan makuun, nimittäin vuokraat meiltä helposti urheiluautot, premium-mallit ja luksusautot. Meiltä löydät myös autot eri tilanteisiin, kuten pakettiautot kuljetuksiin tai kätevät maasturit, joissa matkustaa mukavasti koko perhe yhdessä. Huomioithan että varausvaiheessa voimme taata sinulle ainoastaan autokategorian jonka varaat, emme tiettyä automallia. Lisäksi voit valita hyödyllisiä lisäpalvelujamme, kuten lasi- ja rengasturvan, matkan jatkumisturvan ja kolariturvan, jotka mahdollistavat sinulle rentouttavan ajokokemuksen. Lisäksi autovuokraamo Tikkurilassa tarjoaa vapaat ajokilometrit, mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan sekä auton vuokrauksen myös alle 25-vuotiaille kuskeille. Muistathan että voit myös tehdä muutoksia varaukseesi, jos tilanteesi muuttuu myöhemmin. Kaikissa auton vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autonvuokraus Tikkurilassa on helppoa ja nopeaa, kun suuntaat Helsinkiin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vantaa Tikkurila Station HELX03 Ratatie 11 01300 Vantaa 60.293553, 25.044113 +358-201122522

Sixt-toimipiste Vantaa Tikkurila Station HELX03

Ratatie 11
01300 Vantaa
 
Puhelinnro +358-201122522

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Saapuessasi Tikkurilan rautatieasemalle, pyydämme sinua ottamaan taksin lähimpään Sixtin toimipisteeseen: Veho Mercedes-Benz Airport, Ohtolankatu 10, 01510 Vantaa. Sixtiltä varaamasi vuokra-auto odottaa valmiina tässä toimipisteessä. Säilytä taksikuitti ja anna se toimipisteemme virkailijalle. Hyvitämme taksikulun sinulle.


Sixt vuokra-auton palautus:

Vuokra-auton palautus on mahdollista mihin tahansa pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) Sixt- toimipisteeseen ilman lisämaksua. Palautus pääkaupunkiseudun ulkopuolelle Sixt-toimipisteisiin on mahdollista lisämaksusta.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Varauksen tehtyäsi toimipiste on sinuun yhteydessä 48h sisällä. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Aukioloaikojen ulkopuolella auton voi jättää Veho Airportin parkkipaikoille (Ohtolankatu 10, 01510 Vaanta). Avaintenpalautuslaatikko on etuoven vieressä.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service