Autonvuokraus
Vantaa/Veho Mercedes-Benz AP
Piilota
Suomi // Vantaa // Vantaa/Veho Mercedes-Benz AP
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vantaa/Veho Mercedes-Benz AP: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ohtolankatu 10
  01510 Vantaa FI +358-20-1122522
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HELN02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Vantaan Mercedes-Benz Airport

Sixt Autovuokraamo Mercedes-Benz Airport sijaitsee Vantaalla lähellä Helsinki-Vantaan (HEL) lentokenttää. Kentältä vuokraamolle on lyhyt, vain noin 5 kilometrin matka. Tervetuloa Sixt Mercedes-Benz Airport -toimipisteeseemme. Löydät meidät osoitteesta Ohtolankatu 10, Vantaa, Suomi. Laajassa vuokra-autovalikoimassamme on useita erilaisia henkilöautoja. Vuokra-autoksi isolle porukalle on tarjolla myös farmariautoja. Vaativiin maasto-olosuhteisiin voit vuokrata vaikkapa maasturin. Jos tarvitset tavarankuljetuskapasiteettia, niin löydät meiltä myös pakettiautot. Tai miten olisi kaupunkiloma urheiluauton tai avoauton ratissa? Sixt Mercedes-Benz Airport -toimipisteestämme löydät nämä kaikki luotettavasti ja kätevästi. Lisäpalveluina tarjoamme mahdollisuuden saada vuokra-autoosi lastenistuin ja navigaattori.

Lisätietoa autonvuokrauksesta Vantaan Mercedes-Benz Airportin toimispisteestä

Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurin lentokenttä. Se sijaitsee Vantaan puolella, joka on Helsingin naapurikaupunki. Auton vuokraus lentokentällä ja sen läheisyydessä on näppärää. Lentoasemalta autonvuokrauksen toimipisteeseemme Vantaan Mercedez-Benz Airport on matkaa noin 5 kilometriä. Toimipisteestämme on matkaa Tikkurilaan noin 5 kilometriä, joka taittuu autolla alle 10 minuutissa. Helsingin keskustaan matkaa on noin 18 kilometriä, ja sen ajaa noin puolessa tunnissa. Ruuhka-aikoina matkaan on syytä varata enemmän aikaa. Sekä Vantaalla että Helsingissä on useita toimipisteitämme. Suosittelemme, että varaat vuokra-autosi ennakkoon netissä tai puhelimitse. Näin saat varmemmin toiveitasi vastaavan vuokra-auton. Tehdessäsi varausta huomioithan, että emme lupaa tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan autoluokan.

Näe pääkaunpunkiseudun nähtävyydet vuokra-autolla

Sekä Vantaa että Helsinki tarjoavat matkailijalle paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Ottamalla allesi vuokra-auton Vantaan Mercedes-Benz Airport -toimipisteestämme voit huristaa mihin haluat ja lisävarusteena saatava navigaattori ohjaa sinut perille. Vantaan puolelta löytyvät esimerkiksi: Suomen ilmailumuseo, Helsingin pitäjän kirkonkylä ja siellä Pyhän Laurin kirkko, Kuusijärven ulkoilukeskus ja siellä Sipoonkorven kansallispuisto, kaupunginmuseo, taidemuseo ja teatteri. Tiedekeskus Heureka tarjoaa aikuisille ja lapsille elämyksiä ja kokemuksia tieteen parissa. Konserttitalo Martinus tarjoaa ohjelmistoa musiikin ystäville. Helsingin puolelta löytyvät esimerkiksi: historiallinen Suomenlinnan linnake, joka on merkitty myös Unescon maailman perintöluetteloon, Seurasaaren ulkoilmamuseo ja virkistysalue, Linnanmäen huvipuisto, Korkeasaaren eläintarha, Kansallismuseo, nykytaiteen museo Kiasma ja paljon muuta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vantaa/Veho Mercedes-Benz AP HELN02 Ohtolankatu 10 01510 Vantaa 60.298126, 24.990658 +358-20-1122522

Sixt-toimipiste Vantaa/Veho Mercedes-Benz AP HELN02

Ohtolankatu 10
01510 Vantaa
 
Puhelinnro +358-20-1122522

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Sixt pysäköintipaikat saatavilla.


Sixt-pysäköinti

Sixt pysäköintipaikat saatavilla.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service