Autonvuokraus
Vantaa/Veho Koivuhaka
Piilota
Suomi // Vantaa // Vantaa/Veho Koivuhaka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vantaa/Veho Koivuhaka: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mäkituvantie 3
  01510 Vantaa FI +358-20-1122580
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HELN01
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 15:00
 
 24 h palautus

Sixt Vantaa Veho Koivuhaka

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Veho Koivuhakaan! Autamme sinua autonvuokrausasioissa, oli tarpeesi sitten sijaisauto oman auton huollon ajaksi, tai loma-auto yhdestä päivästä vaikka kuukausiksi. Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset sijaisautot ja vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila-autoihin ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes-Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.

Autonvuokraus Vantaalta

Sixt Autovuokraamo Veho Koivuhaka sijaitsee Kehä Kolmosen ja Tuusulanväylän risteyksessä, loistavien ajoyhteyksien päässä. Autovuokraamosta on vain viiden minuutin ajomatka Helsinki-Vantaan Lentoasemalle. Lentoasemalta pääsee toimipisteeseen kätevästi myös bussilla numero 61. Helsingin keskustaan Sixt Veho Koivuhaasta ajaa alle puolessa tunnissa. Sixt Autovuokraamon löydät Veho Autotalosta, huollon vastaanoton yhteydestä. Olemme avoinna arkipäivisin kello 07:00-15:00.

Vuokra-autoilu pääkaupunkiseudulla

Sijaisauto ja vuokra-auto ovat loistava tapa liikkua pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa. Sinun ei tarvitse stressata julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä, vaan voit keskittyä pelkästään olennaiseen, oli kyseessä sitten työmatka tai lomamatka. Sixt Veho Koivuhaasta on loistavat kulkuyhteydet, pääset jatkamaan täältä matkaasi helposti joka puolelle Suomea. Toimipisteen välittömässä läheisyydessä sijaitsee esimerkiksi kauppakeskus Jumbo. Alueella on myös paljon huonekalu- auto- ja tukkukauppoja.

Vuokraa auto Vantaalta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vantaa/Veho Koivuhaka HELN01 Mäkituvantie 3 01510 Vantaa 60.292482, 24.984759 +358-20-1122580

Sixt-toimipiste Vantaa/Veho Koivuhaka HELN01

Mäkituvantie 3
01510 Vantaa
 
Puhelinnro +358-20-1122580

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Meet & Greet Service:

Tässä toimipisteessä henkilökunta on paikalla vain tarpeen mukaan (Meet & Greet). Varaukset tähän toimipisteeseen tulee ehdä ennakkoon ja henkilökuntamme tulee luovuttamaan vuokra-auton varauksessa olevana kellonaikana. Täytäthän pyydetyt tiedot huolellisesti, erityisesti puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa vuokrauksen alkaessa.


Näin löydät SIXTin:

SIXT Vantaa/Veho Koivuhaka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, Veho Koivuhaan / Vaihto+ Vantaan autotalon sisällä.


Autolla / Julkisella kulkuneuvolla:

SIXT Koivuhaka sijaitsee 3km päässä Tikkurilan rautatieasemasta ja 4km päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Bussilla numero 61, joka kulkee Tikkurilasta lentoasemalle, pääset 500 metrin päähän toimistostamme, pysäkki Köyhämäki. Mikäli saavut autolla, seuraa VEHO-opasteita.


SIXT-pysäköinti

SIXTin omat parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen sivustalla sisäpihalla, huoltohallin oven vieressä. Voit myös pysäköidä auton Vehon asiakaspaikoille, jotka löytyvät rakennuksen edestä ja sivuilta.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteeseen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto rakennuksen sivustalle SIXT-paikoille tai rakennuksen etupihalle, riippuen siitä, onko portti auki. Vuokra-auton avaimet voit palauttaa rakennuksen etupuolella olevaan postiluukkuun seinässä. Palautusluukku sijaitsee pääovelta 20 metriä oikealle ja on merkitty tekstillä. "VEHO Avainsäilö".

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service