Autonvuokraus
Tansania
Piilota
Tansania
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tansania: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Tansaniassa

Afrikka on kiinnostavaa seutua, jossa vuokra-auto tulee todella tarpeeseen. Autonvuokraus Tansaniassa käykin näppärästi Sixtin avulla. Meillä on kolme toimipistettä maassa. Kaksi niistä sijaitsee lentoasemilla. Toisen sijainti on Dar el Salaamin lentoasemalla ja toinen Mwanzan lentoasemalla. Autovalikoimaamme kuuluu henkilöautot, sedanit ja maastoautot. Älä myöskään unohda sellaisia lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Voit varata vuokra-auton Tansaniasta joko nettisivuiltamme tai sitten puhelimitse. Tee varaus hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Ole tarkkana liikenteessä

Afrikan ajokulttuuri on täysin päinvastainen Suomen vastaavaan verrattuna. Suurin ero on vasemmanpuoleinen liikenne, johon me emme ole tottuneet. Se saattaa tuottaa päänvaivaa vielä useamman päivän ajamisen jälkeenkin. Ole myös varovainen, jos lähdet ajamaan kaupungin ulkopuolelle. Tiet voivat olla paikoitellen todella huonoja, eikä niitä ole välttämättä merkitty ollenkaan. Navigaattori auttaa useimmissa tilanteissa, mutta siihenkään ei kannata luottaa liiaksi. Aja Tansaniassa, kuten muuallakin. Muista noudattaa nopeusrajoituksia ja pidä katse tiessä aina ajaessasi. Älä siis puhu kännykkään tai tee mitään muutakaan ajoa häiritsevää.

Autonvuokraus Tansaniassa antaa mahdollisuuden päästä näkemään enemmän

Sixtin autovuokraamot Tansaniassa tarjoavat vuokra-autoja eri budjeteille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Autonvuokrausta voi suositella kaikille, jotka haluavat päästä liikkumaan ja näkemään enemmän. Autovuokraamomme Tansanian lentoasemilla antavat mahdollisuuden joustavuuteen jo heti koneen laskeutumisen jälkeen. Lähde siis tutustumaan kaikkeen siihen, mitä tällä Itä-Afrikan valtiolla on tarjottavanaan. Maan entinen pääkaupunki Dar es Salaam sekä nykyinen pääkaupunki Dodoma ovat suosituimpia vierailukohteita turistien keskuudessa. Tansaniaan matkustetaan kokemaan luontosafarit, vaellukset, sukellus- ja kiipeilyelämykset sekä sinne matkataan myös kalastamaan. Shoppailuparatiisi se ei ole, mutta sellaista kukaan tuskin maalta odottaakaan. Sinun ei tarvitse ajaa kuin hieman pois kaupungin keskustasta löytääksesi niin henkeäsalpaavaa luontoa, että sitä on edes hankala uskoa todeksi. Jos haluat vain maata rannalla ja ottaa aurinkoa, se onnistuu hyvin kätevästi esimerkiksi Sansibarilla, joka on suomalaisten keskuudessa suosittu kohde. Muitakin rantakohteita maasta löytyy, mutta erityisesti Sansibarilla on lukematon määrä upeita rantoja, joiden hieno hiekka ja turkoosi meri houkuttelevat viettämään päivän jos toisenkin aurinkoa palvoen. Tämä Afrikan maa tarjoaa siis monipuolisesti mahdollisuuksia nähdä ja kokea asioita ikään katsomatta. Tässä turvallisessa kohteessa matkustat hyvillä mielin vaikka pienten lasten kanssa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä