Autonvuokraus
Ebeltoft/Hotel Ebeltoft Strand
Piilota
Tanska // Aarhus // Ebeltoft/Hotel Ebeltoft Strand
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ebeltoft/Hotel Ebeltoft Strand: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ndr. Strandvejen 3
  8400 Ebeltoft DK +45-87520428
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: AARE01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 24:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 

Lähde matkaan Sixt Autovuokraamo Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strandista

Kaipaatko sujuvuutta matkantekoon ollessasi liikkeellä Tanskassa? Vuokraa auto Sixt Autovuokraamo Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strandin toimipisteestä! Tämä toimipiste sijaitsee Strandvejenillä, hyvien kulkuyhteyksien päässä Ebeltoftin vanhan kaupungin keskustasta sekä lähialueilta, kuten Aarhusin kaupungista. Aarhusista Ebeltoftin toimipisteeseemme pääsee suoraan bussilla 123. Ebeltoftin keskustasta saavut paikan päälle helpoiten kävellen. Tutustu tarjoamiimme vuokra-autoihin Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strandin toimipisteessämme nettisivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Tarjoamme tässä toimipisteessä laadukkaita henkilöautoja, farmareita sekä maastureita. Ebeltoft on suosittu matkakohde ja siksi siitä kannattaakin nauttia omaan tahtiin vuokra-autolla! Kun olet lunastanut vuokra-autosi, hyppää rattiin ja kiertele vanhassa kaupungissa, vietä kesäpäivä suositussa Djurs Sommerlandin huvipuistossa tai Randersin trooppisessa eläintarhassa, aja lähikyliin ja -kaupunkeihin, kuten Fuglsoon, Knebeliin tai Aarhusiin. Toimipisteemme sijaitsee erinomaisten, suurten teiden risteyskohdassa.

Ensiluokkaista autonvuokrausta Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strandissa

Sixt Autovuokraamo Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strandissa tarjoamme markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimmat mallit. Huomaathan, että vuokra-autokalustomme Ebeltoftin toimipisteessämme koostuu ilmastoiduista ja turvallisista ajoneuvoista. Varauksen hoidat helposti netissä, mobiilisovelluksella tai puhelimitse vaikka samantien. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata sinulle haluamasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Lisäpalveluistamme voit valita juuri sinulle sopivat ominaisuudet ajoa helpottamaan. GPS-navigaattori on hyvä valinta etenkin ensi kertaa Ebeltoftissa tai Tanskassa matkustaville. Miksi et valitsisi myös lisäkuljettajapalvelua, joka mahdollistaa useamman kuljettajan matkan ajaksi? Perhematkailuun tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa lapsen iän huomioon ottaen. Vakuutuksillamme, kuten kolariturvalla ja henkilövahinkovakuutuksella, teet matkastasi vieläkin huolettomamman. Matkusta minne haluat, sillä tässä toimipisteessä tarjoamme vapaat ajokilometrit. Palvelumme on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja tavoitat asiakaspalvelijamme kellon ympäri viikon jokaisena päivänä, kun sinulle herää kysyttävää autonvuokrauksesta Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strandissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 24:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ebeltoft/Hotel Ebeltoft Strand AARE01 Ndr. Strandvejen 3 8400 Ebeltoft 56.198829, 10.675824 +45-87520428

Sixt-toimipiste Ebeltoft/Hotel Ebeltoft Strand AARE01

Ndr. Strandvejen 3
8400 Ebeltoft
 
Puhelinnro +45-87520428

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service