Auton vuokraus toimipisteestä Esbjerg City

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Esbjerg City

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Esbjerg City alkaen 16.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Esbjerg City toimipaikkaan

Osoite

Spangsbjerg Møllevej 99, 6700 Esbjerg, Tanska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:30 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Esbjerg City

Matkasi Esbjergissä alkaa Sixt Autovuokraamosta

Matkasi Esbjergissä alkaa Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Esbjerg City Conference Hotelin toimipiste palvelee sinua monipuolisesti, ystävällisesti ja luotettavasti, kun olet liikkeellä Esbjergissä. Esbjerg on Etelä-Tanskassa sijaitseva kunta ja keskustaajama. Esbjerg on tärkeä yliopisto- ja teollisuuskaupunki sekä tätä nykyä koko maan viidenneksi suurin asutuskeskittymä. Sixtin Esbjerg Conference Hotelin toimipiste sijaitsee Spangsbjerg Møllevej -nimisellä kadulla, jonne saavut helpoiten Esbjergin ydinkeskustasta bussilla kymmenessä minuutissa. Vältä kiire ja stressi, vuokraa auto Sixtiltä! Eri korkeakoulukampukset, kuten Etelä-Tanskan yliopisto sekä Aalborgin yliopisto, saavutat näppärimmin vuokra-autolla. Toimipisteeltämme ajat E20-valtatielle muutamassa minuutissa. Vuokra-autolla lähdet vaivattomasti myös päiväretkelle. Lomalaisten suosimat keskiaikainen Ribe, Tanskan vanhin kaupunki, sekä Marbaekin luonnonpuisto sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä.
Valitse Sixt Esbjerg City Conference Hotelissa mutkattomaan matkustukseen

Valitse Sixt Esbjerg City Conference Hotelissa mutkattomaan matkustukseen

Autonvuokraus Esbjergin City Conference Hotelin toimipisteestä on mutkatonta ja monipuolista. Meiltä löydät vuokra-autot joka matkailijan makuun. Kaipaatko taloudellista henkilöautoa, tilavaa farmaria, suorituskykyistä maasturia, tyylikästä avoautoa vai isomman seurueen minibussia? Kaikki vuokra-automme Esbjergin City Conference Hotelin toimipisteessä edustavat markkinoiden suosituimpia merkkejä, kuten Opel, Nissan ja Renault, luksusautoja BMW ja Porsche unohtamatta. Huomaathan kuitenkin, että takaamme vuokra-auton autokategoriaa kohden. Emme voi aina taata tiettyä automerkkiä. Jokaiseen vuokra-autoon Esbjergissä kuuluvat vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Mikäli kaipaat lisäturvaa, voit valita esimerkiksi edullisen henkilövakuutuksen tai lasi- ja rengasturvan. Erityisesti ensi kertaa Esbjergissä matkustavalle suosittelemme helppokäyttöistä GPS-navigaattoriamme. Ota käyttöön myös lisäkuljettajapalvelumme, jonka avulla ajajaa ratin takana voi vaihdella matkan aikana. Perhelomille löydät valikoimastamme lastenistuimet eri ikäisille. Heräsikö kysyttävää autonvuokrauksesta Esbjergi City Conference Hotelissa? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Esbjerg City
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Esbjerg City?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Esbjerg City sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Esbjerg City.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Esbjerg City?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 13 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Esbjerg City
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Esbjerg City?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Esbjerg City?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Esbjerg City

    Näytä lisää