Autonvuokraus
Greve
Piilota
Tanska // Greve
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Greve

Sixt Autovuokraamo Grevessä palvelee juuri sinua ja matkaseuruettasi, kun suunnittelet autonvuokrausta tässä suositussa matkakohteessa Tanskassa! Autonvuokraus Grevessä sujuu asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella. Autokalustomme on suunniteltu ottamaan jokaisen matkailijan tarpeet huomioon. Autovalikoimastamme löydät ajoneuvot joka lähtöön: niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmariautot, vaativaan maastoon sopivat maasturit kuin suuren seurueen minibussitkin. Tutustu vuokra-autoihimme Grevessä tarkemmin nettisivuillamme. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Vuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 
 • Greven

  Sixt Autonvuokraus
  Ventrupparken 20
  2670 Greve

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Grevessä tarjoaa monipuoliset vuokra-autot

Kaikki vuokra-automme Grevessä edustavat markkinoiden suosituimpia automerkkejä. Vuokra-automme ovat uusia, turvallisia ja ilmastoituja. Kun vuokraat auton Sixtiltä, matkustat huoletta. Vuokraukseen kuuluu aina vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Lisäpalveluillamme räätälöit matkastasi juuri sellaisen kuin haluat. Kun lähdet matkalle perheen kanssa, ei kannata unohtaa laadukkaita lastenistuimiamme. Mielenrauhaa tuovat lukuisat lisävakuutuksemme, kuten henkilövakuutus sekä lasi- ja rengasturva. Pidemmälle reissulle suosittelemme lisäkuljettajapalveluamme, jonka avulla voitte vaihtaa kuskia matkan aikana. Mikäli matkaat Grevessä ensimmäistä kertaa, muista myös GPS-navigaattori. Heräsikö kysyttävää autonvuokrauksesta Grevessä? Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Koe upea Greve Sixtin vuokra-autolla

Greve on Tanskassa Själlannin alueella sijaitseva noin 50.000 asukkaan kunta. Kuntaan kuuluvat Hundigen, Karlslunden ja Greven kaupungit sekä kylät nimeltään Karslunde, Kildebrønde ja Tune. Helpoiten otat upean, merellisen Greven alueen haltuun Sixtin vuokra-autolla!

Greven tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Greven museo, Moseden linnoitus sekä Moseden satama. Viihtyisä ja idyllinen Greven museo sijaitsee aivan kunnan ytimessä. Matkan Moseden linnoitukselle ja satamaan taittaa näppärimmin vuokra-auton ratin takana. Nämä kaksi suosikkinähtävyyttä sijaitsevat Greven ytimestä noin viiden kilometrin päässä. Satamaan päästyään rantaviivaa kannattaa ajella ihan vain meri-ilmaa, sympaattista tunnelmaa ja maisemia ihastellakseen. Rannalta voi löytää esimerkiksi kesäisen piknikin viettoon sopivia rauhallisia poukamia. Greve on sijainniltaan ihanteellinen, mikäli haluat maistaa myös suurkaupungin tunnelmaa. Kööpenhaminaan ajaa täältä vain reilussa puolessa tunnissa. Sisämaassa sijaitseva Roskilde on tunnettu joka kesäisistä festareistaan. Sinne hujauttaa vuokra-auton kyydissä vain 15 minuutissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä