Autonvuokraus
Karup Lentoasema
Piilota
Tanska // Karup // Karup Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karup Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: N.O. Hansens Vej 4
  7470 Karup DK +45-32481100
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KRP
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 22:00
 
 

Sixt autovuokraamo Karupin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Karupin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät jokaiselle sopivan vuokra-auton. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot ja farmarit, maasturit, urheiluautot ja avoautot sekä pakettiautot. Voit valita vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa pitempiä matkoja, kannattaa sinun ottaa rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalle saat kaiken kattavan vakuutuksen. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuorille ja vain vähän ajaneille kuljettajille. Sixt tekee matkastasi lentoasemalta hotellille miellyttävää. Kun koneesi laskeutuu Karupin lentoasemalle, KRP, on henkilökuntamme valmiina auttamaan. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Karupin lentoasemalta onnistuu netissä tai puhelimitse

Karupin lentoasema sijaitsee Viborgin alueella Keski-Jyllannin niemimaalla. Ajomatkaa kaupungin keskustaan tulee vain noin varttitunti. Lentoasema on kohtalaisen pieni. Sieltä lennetään ainoastaan muutamaa reittiä Eurooppaan. Autonvuokrauksen toimipisteemme onkin helppo löytää tästä pienestä lentoasemarakennuksesta. Voit käydä noutamassa vuokra-auton avaimet toimipisteeltämme. Auto myös palautetaan samaan paikkaan. Loma on heti ensihetkistä lähtien helpompaa, kun saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Autolla liikkuminen helpottaa matkustamista paikasta toiseen huomattavasti. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa meihin yhteyttä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua ongelmissasi.

Koe koko kaupunki vuokra-autolla

Autonvuokraus Karupin lentoasemalla kannattaa monestakin eri syystä. Karup on pieni kaupunki ja sen nähtävyydet sijaitsevat monesti kaupungin ulkopuolella. Tämän vuoksi vuokra-auto helpottaa liikkumista, jolloin sinä pääset näkemään enemmän lomasi aikana. Kaupungin suosituimpia vierailukohteita ovat Flymuseet Gedhusvagten, Helligkilden sekä Sdr. Resen Kirke. Ilmailumuseo Gedhusvagten on pieni, mutta kiinnostava museo, josta löytyy ilmailun historiaa. Helligkilden taas on muinainen muistomerkki ja Sdr. Resen Kirke takuulla ihastuttaa kirkoista pitäviä. Suuntaa siis lomallasi Tanskaan nauttimaan kauniista luonnosta ja meren läheisyydestä. Meiltä saat vuokra-auton, jotta sinun liikkuminen olisi helpompaa. Ota vuokra-auto allesi Marseillen lentoasemalta ja tutki niin kaupunkia kuin sen lähiaeutujakin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karup Lentoasema KRP N.O. Hansens Vej 4 7470 Karup 56.310621, 9.120542 +45-32481100

Sixt-toimipiste Karup Lentoasema KRP

N.O. Hansens Vej 4
7470 Karup
 
Puhelinnro +45-32481100

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä