Autonvuokraus
Kööpenhamina/Crowne Plaza
Piilota
Tanska // Kööpenhamina // Kööpenhamina/Crowne Plaza
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kööpenhamina/Crowne Plaza: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Meet & Greet for guests only
  2300 København S DK +45-32481100
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CPHC12
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 16:00
 
 

Asiantuntevaa autonvuokrausta Kööpenhaminan Crowne Plazan asiakkaille Sixtiltä

Sixt Autovuokraamon Meet & Greet -toimipiste palvelee Kööpenhaminan Crowne Plaza -hotellin asiakkaita autonvuokrauksessa. Sixt Autovuokraamo Kööpenhamina/Crowne Plazan kautta autonvuokraus hoituu nopeasti ja kätevästi hotellilta poistumatta. Tee varaus esimerkiksi verkkosivuillamme, ja työntekijämme toimittaa vuokra-autosi Kööpenhaminan Crowne Plaza -hotellille valitsemanasi ajankohtana. Vuokra-autolla Kööpenhaminan eteläosassa sijaitsevalta Crowne Plazalta on helppo lähteä tutustumaan kaupungin keskustaan ja sen nähtävyyksiin. Siellä sinua odottavat esimerkiksi kaupungin symboli Pieni merenneito, viehättävä Nyhavnin alue värikkäine taloineen sekä Kööpenhaminan kuuluisa Tivoli. Hotellin vierestä kulkevan Øresundin moottoritien ansiosta hotellilta pääsee vuokra-autolla lähtemään kätevästi myös muualle Tanskaan esimerkiksi päiväretkelle. Vuokra-auto sopii loistavasti liikkumismuodoksi myös työmatkalaisille, sillä vuokra-autolla kulkeminen tapaamisesta toiseen sujuu kätevästi.

Tutustu Sixtin laajaan vuokra-auto- ja lisäpalveluvalikoimaan

Sixtin vuokra-autolla nautit erinomaisesti varustellun ajoneuvon tuomasta mukavasta ajokokemuksesta. Vuokra-automme ovat uusia ja ilmastoituja, ja niiden kyydissä matka kuin matka taittuu nautinnollisesti. Meille on tärkeää, että Sixtiltä vuokraamasi vuokra-auto on juuri sinulle ja mahdolliselle matkaseurueellesi sopiva, joten olemme koonneet valikoiman lisäpalveluja, joista voit valita ajoneuvoosi sinulle sopivat lisäominaisuudet. Suosittelemme esimerkiksi laadukkaita navigaatiosysteemeitämme, jotka helpottavat suunnistamista ja tekevät matkustamisesta stressivapaata ja huoletonta. PTA Wifi -palvelulla varustellussa vuokra-autossa taas netti kulkee mukanasi vuorokauden ympäri, ja voit yhdistää siihen hotspotin kautta jopa 5 laitetta samanaikaisesti. Kun lisäpalvelut ovat kohdallaan, käy matkanteko mukavasti ja vaivattomasti. Voit valita ajoneuvosi laajasta vuokra-autovalikoimastamme, johon kuuluu muun muassa käytännönläheisiä henkilöautoja, lisätilaa tarjoavia farmareita ja jykeviä maastureita. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta valitettavasti emme pysty takaamaan tietyn mallin tai merkin saatavuutta varausta tehdessäsi. Jos sinulle herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Kööpenhaminan Crowne Plazan Meet & Greet -toimipisteen kautta, on asiakaspalvelumme tavoitettavissasi ja valmiina auttamaan viikon jokaisena päivänä. Älä siis epäröi olla meihin yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kööpenhamina/Crowne Plaza CPHC12 Meet & Greet for guests only 2300 København S 55.626886, 12.578095 +45-32481100

Sixt-toimipiste Kööpenhamina/Crowne Plaza CPHC12

Meet & Greet for guests only
2300 København S
 
Puhelinnro +45-32481100

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service