Autonvuokraus
Kööpenhamina/Hotel Marriott
Piilota
Tanska // Kööpenhamina // Kööpenhamina/Hotel Marriott
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kööpenhamina/Hotel Marriott: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Meet & Greet for guests only
  1560 København DK +45-32462932
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CPHC05
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 14:00
Juhlapyhä08:00 - 14:00
 
 24 h palautus

Sixt palvelee Hotel Marriottin asiakkaita autonvuokrauksessa Kööpenhaminassa

Sixt Autovuokraamo Kööpenhamina/Hotel Marriottin toimipiste toivottaa sinut tervetulleeksi Tanskan pääkaupunkiin! Toimipiste tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta autonvuokrausta Kööpenhaminan Hotel Marriottin asiakkaille. Olemme Meet & Greet -toimipiste, eli toimitamme varaamasi vuokra-auton hotellille joustavasti toivomanasi ajankohtana. Työntekijämme luovuttaa vuokra-auton käyttöösi ja pitää huolen, että pääset turvallisesti ja mukavasti matkaan. Hotel Marriott on keskeisellä sijainnilla kivenheiton päässä Kööpenhaminan päärautatieasemasta, ja vuokra-autolla sieltä ajaa hetkessä tutustumaan moniin Kööpenhaminan nähtävyyksiin kuten Pieneen merenneitoon, Amalienborgin palatsiin tai Nyhavnin alueen värikkäisiin taloihin. Lyhyen ajomatkan päässä Kööpenhaminasta on myös monta mielenkiintoista päiväretkikohdetta, joihin on Hotel Marriottilta kätevä lähteä tutustumaan vuokra-autolla. Näihin kuuluvat esimerkiksi upeiden maisemien ympäröimä Louisianan taidemuseo ja Hamletin linnan mallina toiminut Kronborgin linna.

Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot edullisesti

Sixt on autonvuokrauksen asiantuntija, joka palvelee sinua ja matkaseuruettasi ilolla ja ammattitaidolla. Me tarjoamme sinulle laajan valikoiman vuokra-autoja edullisesti, mutta laadusta tinkimättä. Valikoimamme ajoneuvot on huolellisesti valittu BMW:n, Opelin ja Hyundain kaltaisten automerkkien malleista. Lisäksi ilmastoidut vuokra-automme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja, joten pääset nauttimaan tuliterän ajoneuvon tuomasta mukavuudesta. Valittavanasi on kattava valikoima henkilöautoja ja farmareita, ja tarjoamiemme vaihtoehtojen joukosta löydät varmasti omaan makuusi sopivan vuokra-auton. Huomaathan kuitenkin, että voit valita varausta tehdessäsi vain autokategorian, et tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-autoihimme on saatavilla myös erilaisia lisäpalveluita, jotka tekevät matkustamisesta asteen mukavampaa. Voit esimerkiksi välttää kartanlukemisen aiheuttaman stressin valitsemalla vuokra-autoosi GPS-navigaattorin suunnistamiseen tai nauttia PTE Plus -palvelun tarjoamista ilmaisista kansainvälisistä puheluista ja mukanasi kulkevasta nopeasta LTE-verkkoyhteydestä. Varataksesi vuokra-auton Kööpenhaminan Hotel Marriotille toimitettavaksi, klikkaa itsellesi varaus joko Sixtin sovelluksessa tai verkkosivuillamme. Autonvuokraus Kööpenhaminan Hotel Marriotin asiakkaille ei voisi olla helpompaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 14:00
Juhlapyhä08:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kööpenhamina/Hotel Marriott CPHC05 Meet & Greet for guests only 1560 København 55.669011, 12.574021 +45-32462932

Sixt-toimipiste Kööpenhamina/Hotel Marriott CPHC05

Meet & Greet for guests only
1560 København
 
Puhelinnro +45-32462932

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service