Autonvuokraus
Kööpenhamina/Hotel Radisson
Piilota
Tanska // Kööpenhamina // Kööpenhamina/Hotel Radisson
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kööpenhamina/Hotel Radisson: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Scandinavia - Guest Only
  2300 København DK +45-32462932
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CPHC06
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin Meet & Greet -toimipiste Hotel Radissonin asiakkaille Kööpenhaminassa

Sixt Autovuokraamon Kööpenhamina/Hotel Radissonin toimipiste tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Hotel Radissonin asiakkaille. Autonvuokraus Kööpenhamina/Hotel Radissonin Sixt-toimipisteeltä on tehty hotellin asiakkaille erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. Toimipiste toimii Meet & Greet -periaatteella, eli paikalla ei ole fyysistä Sixt-konttoria, vaan työntekijämme saapuu luovuttamaan varaamasi vuokra-auton sinulle valitsemanasi ajankohtana. Sinun ei siis tarvitse lähteä hotellilta vuokra-autoa noutamaan, vaan vuokra-auto tulee sinun luoksesi! Olitpa matkustajana sitten spontaani, mukavuudenhaluinen tai innokas kokemaan mahdollisimman paljon, vuokra-auton tuoma helppous ja matkustusmukavuus yhdistettynä sen tarjoamaan vapauteen liikkua omien aikataulujesi mukaan tekevät siitä sinulle erinomaisen valinnan matkustusmuodoksi Kööpenhaminassa ja Tanskassa.

Nauti matkastasi Kööpenhaminaan Sixtin vuokra-auton kyydissä

Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokrauksessa Kööpenhaminan Hotel Radissonin asiakkaita. Meiltä löydät valikoiman vuokra-autoja edulliseen hintaan tinkimättä ajoneuvojen laadusta. Valikoimastamme löydät kaikkiin budjetteihin ja mieltymyksiin sopivat henkilöautot, farmarit ja maasturit, joiden kyydissä Kööpenhaminaan tutustuminen ja määränpäästä toiseen liikkuminen on nautinto. Vuokra-auto on kätevä valinta myös päiväretkien tekemiseen Tanskan pääkaupungin ulkopuolelle. Olemme valinneet vuokra-automme BMW:ltä, Renaultilta, Citroenilta sekä muilta laatumerkeiltä, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman luotettavasti ja mukavasti. Lisämukavuutta tuo myös kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluva ilmastointi. Lisäksi voit valita useista erilaisista lisäpalveluista, jos on tiettyjä ominaisuuksia tai palveluita, joita kaipaat vuokra-autoosi. Valittavanasi on esimerkiksi eri kokoisia lastenistuimia tai vauvan turvakaukalo, jos matkustat perheen kanssa. PTE Wifi -palvelu taas tarjoaa käyttöösi ympärivuorokautisen, nopean LTE-verkon ja hotspot-mahdollisuuden jopa 5 laitteelle. Näihin ja muihin lisäpalveluihin pääset tutustumaan varausta tehdessäsi. Huomaathan varausta tehdessäsi myös, että voimme luvata käyttöösi tietyn autokategorian, mutta emme tiettyä merkkiä tai mallia. Älä epäröi, vaan klikkaa itsellesi Sixtin vuokra-auto Kööpenhaminan Hotel Radissonille toimitettavaksi jo tänään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kööpenhamina/Hotel Radisson CPHC06 Scandinavia - Guest Only 2300 København 55.668085, 12.584231 +45-32462932

Sixt-toimipiste Kööpenhamina/Hotel Radisson CPHC06

Scandinavia - Guest Only
2300 København
 
Puhelinnro +45-32462932

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service