Autonvuokraus
Roskilde
Piilota
Tanska // Roskilde
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Roskilde

Sixt Autovuokraamo Roskildessa tekee matkastasi ikimuistoisen! Vuokra-autoillamme pääset liikkumaan Roskildessa vaivatta, etkä joudu jättämään lempinähtävyyksiäsi väliin. Millaista ajoneuvoa etsit? Sixtin autovalikoimaan Roskildessa kuuluvat taloudelliset ja helpot henkilöautot, tilavat farmarit sekä ison seurueen minibussit. Kaikki vuokra-automme Roskildessa ovat uusia, ilmastoituja ja turvallisia. Vuokraus onnistuu näppärästi netissä. Tutustu autokalustoomme tarkemmin varaustyökalumme kautta tai soita asiakaspalveluumme!

 
 • Roskilde Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Aloita matkasi Roskildessa Sixt Autovuokraamosta

Meille on tärkeää, että matkasi Roskildessa on onnistunut. Siksi tarjoamme edullisia lisäpalveluita, joilla teet matkastasi sinun näköisesi. Autonvuokrauksen hintaan Roskildessa kuuluu vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Mikäli haluat lisäturvaa, tutustu myös muihin vakuutuksiimme. Lapsille tarjoamme lastenistuimet turvakaukaloista korokeistuimiin. GPS-navigaattorilla suunnistat sujuvasti. Älä väsytä kuskia, vaan ota käyttöön lisäkuljettajapalvelu, jonka valitsemalla voitte vaihtaa seurueessa kuskia matkan aikana. Tutustu vuokra-autoihin ja lisäpalveluihin tarkemmin varaustyökalumme avulla. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle ja seurueellesi vain halutun autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Heräsikö kysyttävää autonvuokrauksesta Roskildessa? Ei hätää, asiakaspalvelumme palvelee sinua kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä!

Koe historiallinen Roskilde Sixtin vuokra-autolla

Roskilde sijaitsee Tanskassa Själlannin alueella, 30 kilometriä Kööpenhaminasta länteen. Roskilde on perustettu ennen vuotta 980, mikä tekee siitä yhden Tanskan vanhimmista kaupungeista. Historia ja vuosittain järjestettävä, kuuluisa Roskilden festivaali houkuttelevat tähän kohteeseen matkailijoita ympäri maailmaa. Kun liikut Roskildessa vuokra-autolla, pääset kokemaan kohteen omaan tahtiisi.

Roskilden tärkein maamerkki on ydinkeskustan hulppea Roskilden tuomiokirkko, joka on Euroopan ensimmäisiä goottilaisia kirkkoja. Myös parin kilometrin päässä sijaitseva idyllinen Roskilden satama on kaupungille tärkeä nähtävyys, missä sijaitsee myös suosittu Viikinkilaivamuseo. Mikäli haluat tutustua viikinkiaikaan vieläkin perusteellisemmin, piipahda myös Roskilden museossa. Jos olet matkalla nimenomaan Roskilden festivaalien vuoksi, sinun on hyvä tietää, että festivaalialue sijaitsee keskustasta noin vartin ajomatkan päässä. Roskilden festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1971 ja se on yksi Euroopan vanhimpia. Festivaalilla esiintyy vuosittain maailmanluokan artisteja. Musiikista kiinnostunut vierailee myös Pop- ja rockmuseossa Ragnarockissa, joka sijaitsee lähellä festivaalialuetta. Roskildessa vuokra-autojen hintaan kuuluu rajoittamattomat ajokilometrit, joten miksi et kävisi päivämatkalla myös pääkaupungissa Kööpenhaminassa?

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service