Autonvuokraus
Tunisia
Piilota
Tunisia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tunisia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Tunisiassa

Autonvuokraus Tunisiassa on luotettava ja helppo tapa liikkua mihin tahansa lukuisista nähtävyyksistä. Jos et pidä erityisemmin järjestetyistä retkistä, on autonvuokraus kuin sinua varten tehty vaihtoehto. Autovuokraamo Tunisiassa tarjoaa vuokralle edullisia neliveto maastureita, tilavampia farmariautoja sekä henkilöautoja. Jos matkassa on pieniä lapsia matkustavat he turvallisesti kun hankit heille mukavan ja turvallisen lastenistuimen, joita on Sixtin autovuokraamoissa lisävarusteina saatavilla. Myös GPS-navigaattori on vuokra-autoihin mahdollista lisävarusteena valita. Ja saattaa olla että navigaattorille tulee vieraassa maassa usein käyttöä. Kolariturva sekä lisäkuljettaja on myös valittavissa. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat sinulle nähtävyyksiin tutustumisen vuokra-autolla vaikka hieman laajemmallakin alueella. Sixt autovuokraamot tekevät autonvuokraamisesta turvallista mukavaa ja huoletonta.

Tunisian liikennekulttuuri

Autonvuokraus Tunisiassa on yksinkertaista kunhan on tietoinen maassa vallitsevista liikennesäännöistä ja ajotavoista. Tässä on koottuna muutamia vinkkejä autonvuokraajille. Liikenne maassa on oikeanpuleista ja nopeusrajoitus moottoriteillä on 110 km/h. Joillain moottoriteillä on tiemaksut. Tiemaksun voi suorittaa niille tarkoitetuilla maksukopeilla. Tiemaksut ovat varsin pieniä ja pientä rahaa kannattaa matkassa aina varalta pitää mukana. Jalankulkijoita tulee liikenteessä aina väistää. Heillä on oikeus ylittää tie ja joskus jalankulkijat saattavat tulla tielle täysin yllättäen ja varoittamatta. Noudata siis erityistä varovaisuutta kun havaitset tien reunassa olevia jalankulkijoita. Armeijan sekä poliisin tarkastuspisteitä on teillä runsaasti ja heillä on oikeus pysäyttää autoilija tarkastusta varten. Autonvuokraamo Tunisiassa on perillä paikallisista ajotavoista ja liikennesäännöistä ja he neuvovat sinua mielellään.

Nähtävyydet haltuun vuokra-autolla

Tunisiassa kohtaavat mielenkiintoisesti historia sekä moderni nykyaika. Maassa on paljon kiinnostavia historiallisia kohteita mutta myös modernimpaa nähtävää on runsaasti tarjolla. Jos käyt tutustumassa matkailijoiden suosimaan Karthagon rauniokaupunkiin voit hankkia vuokra-auton käyttöösi vaikkapa Karthagon lentoasemalta. Historiasta ja arkeologiasta pitävälle rauniokaupungissa riittää tutkittavaa. Sieltä löytyy myös Antoninen kylpylöiden raunioita. Historiallisen Monastirin satamakaupungin rantabulevardit puolestaan houkuttelevat ihmisiä sen kauniisiin maisemiin. Hammammet on yksi suosituimpia lomakohteita Tunisiassa. Hammametista löytyy runsaasti etenkin lapsiperheiden suosiossa olevia mukavia kylpylöitä, joissa aika vierähtää huomaamatta, ravintoloita sekä upeita hiekkarantoja auringonpalvojille. Yli 3000 vuotta vanhassa Soussessa on mahdollista niin aktiivilomailijan kuin rantalomailijankin nauttia lomastaan. Kaupungissa on nähtävää ja sieltä tehdään runsaasti retkiä alueen lähiympäristöön. Voit viettää aktiivilomaa hyödyntäen kaupungissa tarjolla olevaa toimintaa. Lisäksi kaupungissa voi nauttia auringosta sen monilla sen upeilla hiekkarannoilla. Autonvuokraus Tunisiassa on mahdollista kaikissa Sixtin kolmessa toimipisteessä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service