Autonvuokraus
Tunis Carthage Lentoasema
Piilota
Tunisia // Tunis // Tunis Carthage Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tunis Carthage Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  2035 Tunis TN +216-70729292
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TUN
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 

Helppoa autonvuokrausta Tunis Carthagen lentoasemalta Sixtiltä

Sixtin Autovuokraamo Tunis Carthagen lentoasemalla tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman erilaisia taloudellisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita sekä maastoon tai kaupunkialueiden ulkopuolelle suuntaavalle erinomaisesti soveltuvia maastureita. Autonvuokraus Tunis Carthagen lentoasemalla on meiltä mahdollista niin paikan päällä saapuvien lentojen terminaalissa sijaitsevassa toimipisteessämme, kuin myös tekemällä varaus etukäteen esimerkiksi soittamalla meille, verkkosivujemme varauspalvelun kautta tai näppärää mobiilisovellustamme hyödyntäen. Etukäteisvarauksen yhteydessä muistathan kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että emme takaa ajoneuvoistamme käyttöösi juuri tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta kuitenkin aina halumaasi vuokra-autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon.

Autonvuokraus Tunis Carthagen lentoasemalta

Kun hankit käyttöösi vuokra-auton Tunis Carthagen lentoasemalta voit samalla hankkia meiltä myös erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, vaikka kaikki ajoneuvomme on tietysti vakuutettu kattavasti jo etukäteen. Jotta asiointisi kanssamme olisi niin helppoa kuin mahdollista olemme myös tehneet mahdolliseksi vuokra-autojen palautuksen myös silloin, kun joustavin aukiloajoin palveleva toimipisteemme ei ole avoinna. Muistathan myös, että lentoaseman toimipisteemme lisäksi löydät toimipisteitämme myös kaupungista. Jos kuitenkin hankit vuokra-auton käyttöösi jo Tunis Carthagen lentoasemalta (TUN) pääset sen avulla ajamaan helposti, vain muutamassa minuutissa noin kahdeksan kilometrin päässä sijaitsevaan Tunisin kaupunkiin.

Elämyksiä vuokra-autolla

Pohjois-Afrikassa sijaitsevan Tunisian eksoottinen pääkaupunki on mielenkiintoinen matkakohde, mutta matkalle mukaan kannattaa ehdottomasti hankkia vuokra-auto. Ajamalla pääset kaupungista helposti tutustumaan esimerkiksi alueen tunnetuimpaan nähtävyyteen, noin 15 kilometrin päässä kaupungista pohjoiseen sijaitsevaan muinaiseen Karthagon rauniokaupunkiin, joka aikoinaan oli eräs Rooman imperiumin merkittävimmistä kaupungeista. Samalta alueelta löytyvät myös kiehtovat Antoninen vuosina 145-165 ajanlaskun alun jälkeen rakennettujen kylpylöiden rauniot. Lisäksi alueeseen on mahdollista tutustua Karthagon muoseossa Byrsan kukkulalla, mistä löytyy suuret määrät alueen arkeologissa kaivauksissa löydettyjä muinaisesineitä. Lisäksi vuokra-autolla kannattaa suunnata myös kaupungin mielenkiintoisiin museoihin, kuten Bardo museoon sekä elokuvamuseoon. Itse modernissa kaupungissakin on kuitenkin paljon nähtävää. Esimerkiksi sen Unescon maailmanperintökohteeksikin valittu medinan vanhakaupunki on lumoava ja mielenkiintoinen kohde. Alueella sijaitsee yli 700 erilaista historiallista kohdetta, kuten esimerkiksi mahtavia moskeijoita, upeita suihkulähteitä sekä mahtipontisia mausoleumeja.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tunis Carthage Lentoasema TUN Arrival Hall 2035 Tunis 36.851111, 10.227222 +216-70729292

Sixt-toimipiste Tunis Carthage Lentoasema TUN

Arrival Hall
2035 Tunis
 
Puhelinnro +216-70729292

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service