Auton vuokraus toimipisteestä Izmir Karsiyaka

 

Ohjeet toimipisteeseen Izmir Karsiyaka

Osoite

Girne Blv 41, 35590 Izmir, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 20:00
La - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Izmir Karsiyaka

Vuokra-autot edullisesti Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakasta

Vuokra-autot edullisesti Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakasta

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakaan! Turkin kolmanneksi suurin kaupunki Izmir ja sen lähiympäristö tarjoavat vierailijalle historiaa, suurkaupungin sykettä ja rantaelämää, ja kaupungin tarjontaan ja nähtävyyksiin on kätevä lähteä tutustumaan vuokra-autolla. Kun valitset Sixtin autonvuokraukseen Izmirin Karsiyakassa, valittavanasi on laaja valikoima edullisia mutta laadukkaita vuokra-autoja useilta eri laatumerkeiltä. Lisäksi asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä. Istanbul Karsiyakan Sixt Autovuokraamo sijaitsee Karsiyakan alueen sydämessä, lähellä Izmirin lahden rantaa. Jos saavut noutamaan vuokra-autoasi Istanbul Karsiyakan toimipisteeltä julkisilla liikennevälineillä, Karsiyakan metroasema ja Nergizin lähijuna-asema ovat molemmat lyhyen kävelymatkan päässä. Toimipisteeltä ajaa Izmirin keskustaan ja Konak-aukiolla alle puolessa tunnissa.
Sixtin laadukkaat vuokra-autot tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen

Sixtin laadukkaat vuokra-autot tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen

Me Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakassa haluamme tehdä matkastasi Turkin Izmiriin mahdollisimman sujuvan. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset nauttimaan uusien vuokra-autojemme tarjoamasta ajomukavuudesta ja liikkumaan kätevästi paikasta toiseen juuri silloin, kun sinulle sopii. Olemme valinneet vuokra-automme Renaultin, Mercedesin ja BMW:n kaltaisilta huippumerkeiltä, ja voit luottaa vuokra-autosi kuljettavan sinut turvallisesti määränpäähäsi. Valikoimastamme löytyy vuokra-autoja jokaiseen lähtöön ja kaikenlaisille budjeteille, ja valittavanasi on suuri valikoima henkilöautoja ja farmareita. Voit varauksen yhteydessä valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme voi luvata tietyn mallin saatavuutta varauksen yhteydessä. Vuokra-autoihimme on saatavilla myös kattava valikoima erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla voit tehdä matkustamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Voit valita vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattorin, joka helpottaa suurkaupungissa suunnistamista, tai lastenistuimen, joka turvaa perheen pienimpien matkanteon. Koko lisäpalveluvalikoima on selattavissa varauksen yhteydessä. Hyvin varustellussa vuokra-autossa matkanteko käy huoletta ja voit keskittyä nauttimaan matkasta. Valitse siis autonvuokraukseen Izmir Karsiyakan Sixt Autovuokraamo ja nauti vuokra-auton tuomasta mukavuudesta ja helppoudesta matkallasi Izmiriin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Izmir Karsiyaka

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Izmir Karsiyaka.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Izmir Karsiyaka?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Izmir Karsiyaka?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Izmir Karsiyaka syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 27 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Izmir Karsiyaka

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Izmir Karsiyaka?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Izmir Karsiyaka

Näytä lisää