Auton vuokraus toimipisteestä Izmir Karsiyaka

 

Suosituin kohteessa Izmir Karsiyaka

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Izmir Karsiyaka alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Izmir Karsiyaka

Osoite

Girne Blv 41, 35590 Izmir, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 20:00
La - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Izmir Karsiyaka

Vuokra-autot edullisesti Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakasta

Vuokra-autot edullisesti Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakasta

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakaan! Turkin kolmanneksi suurin kaupunki Izmir ja sen lähiympäristö tarjoavat vierailijalle historiaa, suurkaupungin sykettä ja rantaelämää, ja kaupungin tarjontaan ja nähtävyyksiin on kätevä lähteä tutustumaan vuokra-autolla. Kun valitset Sixtin autonvuokraukseen Izmirin Karsiyakassa, valittavanasi on laaja valikoima edullisia mutta laadukkaita vuokra-autoja useilta eri laatumerkeiltä. Lisäksi asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä. Istanbul Karsiyakan Sixt Autovuokraamo sijaitsee Karsiyakan alueen sydämessä, lähellä Izmirin lahden rantaa. Jos saavut noutamaan vuokra-autoasi Istanbul Karsiyakan toimipisteeltä julkisilla liikennevälineillä, Karsiyakan metroasema ja Nergizin lähijuna-asema ovat molemmat lyhyen kävelymatkan päässä. Toimipisteeltä ajaa Izmirin keskustaan ja Konak-aukiolla alle puolessa tunnissa.
Sixtin laadukkaat vuokra-autot tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen

Sixtin laadukkaat vuokra-autot tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen

Me Sixt Autovuokraamo Izmir Karsiyakassa haluamme tehdä matkastasi Turkin Izmiriin mahdollisimman sujuvan. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset nauttimaan uusien vuokra-autojemme tarjoamasta ajomukavuudesta ja liikkumaan kätevästi paikasta toiseen juuri silloin, kun sinulle sopii. Olemme valinneet vuokra-automme Renaultin, Mercedesin ja BMW:n kaltaisilta huippumerkeiltä, ja voit luottaa vuokra-autosi kuljettavan sinut turvallisesti määränpäähäsi. Valikoimastamme löytyy vuokra-autoja jokaiseen lähtöön ja kaikenlaisille budjeteille, ja valittavanasi on suuri valikoima henkilöautoja ja farmareita. Voit varauksen yhteydessä valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme voi luvata tietyn mallin saatavuutta varauksen yhteydessä. Vuokra-autoihimme on saatavilla myös kattava valikoima erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla voit tehdä matkustamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Voit valita vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattorin, joka helpottaa suurkaupungissa suunnistamista, tai lastenistuimen, joka turvaa perheen pienimpien matkanteon. Koko lisäpalveluvalikoima on selattavissa varauksen yhteydessä. Hyvin varustellussa vuokra-autossa matkanteko käy huoletta ja voit keskittyä nauttimaan matkasta. Valitse siis autonvuokraukseen Izmir Karsiyakan Sixt Autovuokraamo ja nauti vuokra-auton tuomasta mukavuudesta ja helppoudesta matkallasi Izmiriin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Izmir Karsiyaka

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Izmir Karsiyaka?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Izmir Karsiyaka sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Izmir Karsiyaka.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Izmir Karsiyaka?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 27 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Izmir Karsiyaka

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Izmir Karsiyaka?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Izmir Karsiyaka?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Izmir Karsiyaka

Näytä lisää