Autonvuokraus
Dalaman Lentoasema
Piilota
Turkki // Mugla // Dalaman Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dalaman Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Dalaman Havalimani
  48000 Mugla TR +90-5333376930
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DLM
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Valitse paras vuokra-auto käyttöösi Sixtin autokalustosta

Kun haluat uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton rattiin, tule Sixt Autovuokraamoon Dalamanin kansallisella lentoasemalla. Autokalusto sisältää monen kokoisia menopelejä, joten sopiva vuokra-auto löytyy, olitpa liikkeellä yksin tai porukassa. Taloudelliset viistoperämallit ja sedanit ovat parhaimmillaan kaupunkiliikenteessä. Farmarimalleissa ja maastureissa väljyyttä löytyy niin matkustamon kuin tavaratilankin puolelta. Voit valita itseäsi miellyttävän autoluokan varatessasi vuokra-autoa Dalamanin kansalliselta lentoasemalta, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata käyttöösi. Löydät autovuokraamomme palvelupisteen lentoasemalta saapuvien matkustajien aulasta.

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Dalamanin kansallisella lentoasemalla (DLM)

Merenrannan läheisyydessä sijaitsevalta kentältä on matkaa Dalamanin kaupunkiin seitsemän kilometriä. Sixtillä on Muglan maakunnassa useita toimipisteitä. Vuokra-auton palautus onnistuu lentokentän palvelupisteen lisäksi myös rannikolla sijaitseviin Marmariksen ja Bodrumin toimipisteisiin. Halutessasi sekä nouto että palautus ovat mahdollisia kiinteiden aukioloaikojen ulkopuolella. Tarjolla olevat lisäpalvelut kannattaa hyödyntää vuokrauksen yhteydessä. GPS-navigaattori on väsymätön opas päivin öin ja tarvittaessa voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Vakuutuksen lisäturvavaihtoehtoja ovat kolari-, rengas- ja lasiturva. Autonvuokraus Dalamanin kansalliselta lentoasemalta on turvallista kaiken ikäisille, sillä saatavilla on edullisesti vauvan turvakaukalo, lasten istuinkoroke ja erikokoisia vahvistettuja lasten turvaistuimia.

Tutustu seudun kiinnostavimpiin käyntikohteisiin helposti vuokra-autolla

Turkin lounaisrannikolla sijaitsevassa Dalamanin kaupungissa on asukkaita reilut 20 000. Lentokentältä on matkaa maakunnan pääkaupunkiin Muglaan vajaat 90 kilometriä ja matkan ajaa reilussa tunnissa. Mielenkiintoinen käyntipaikka on reilun 20 kilometrin päässä oleva Kaunosin raunioalue, jossa on muun muassa amfiteatterin, kalliohautojen ja roomalaisen kylpylän rauniot nähtävillä. Sopiva päiväretken kohde on satamakaupunki Marmaris noin tunnin ajomatkan päässä. Kaupungissa riittää toinen toistaan upeampia vesipuistoja, joten vesipedot voivat yhdistää retkipäivän ohjelmaan myös uinnin. Toinen oiva retkikohde on idän suunnassa puolen tunnin ajomatkan päässä oleva Fethiyen kaupunki, jonka hiekkarannoilla voi uinnin ja auringonoton lisäksi vaikka surffailla. Viereinen Ormanin puistomainen niemialue on lähes pyhitetty piknikalueeksi, joten eväät kannattaa ottaa mukaan. Autonvuokraus Dalamanin kansalliselta lentoasemalta on hyödyllistä jo pelkästään maisemien vuoksi. Välimeren rannikon vuoristo- ja merimaisemia ihaillessa matka taittuu kuin itsestään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dalaman Lentoasema DLM Dalaman Havalimani 48000 Mugla 36.714722, 28.792778 +90-5333376930

Sixt-toimipiste Dalaman Lentoasema DLM

Dalaman Havalimani
48000 Mugla
 
Puhelinnro +90-5333376930

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service