Autonvuokraus
Nevsehir Kappadokia Lentoasema
Piilota
Turkki // Nevsehir // Nevsehir Kappadokia Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nevsehir Kappadokia Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall,Domestic Terminal
  50091 Nevsehir TR +90-5327118698
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NAV
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
 
 

Helppoa ja vaivatonta autonvuokrausta Cappadocia Nevsehirin lentoasemalla

Jos haluat uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton rattiin, tule Sixt Autovuokraamoon Cappadocia Nevsehirin lentoasemalla. Monipuolisesta autokalustosta löydät sopivan menopelin, olitpa sitten lomamatkalla tai työn merkeissä liikkeellä. Näppärä hatchback-malli on nappiin osunut valinta yksin matkustaville tai pariskunnille. Jos matkustajia riittää myös takapenkille, kannattaa katse kääntää tilavampien sedan- ja farmarimallien puoleen. Voit valita mieluisan autokategorian varatessasi vuokra-autoa, mutta tietyn merkin tai mallin saamista emme voi taata. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta parhaiten opasteita seuraamalla.

Asiakaslähtöistä palvelua arkena ja pyhänä

Lentokenttä sijaitsee 30 kilometrin päässä keskustasta. Matkan ajaa vuokra-autolla puolessa tunnissa. Autonvuokraus Cappadocia Nevsehirin lentoasemalla (NAV) joustaa tarpeen tullen aikataulujesi mukaan, sillä sekä nouto että palautus onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen avulla teet vuokrausajasta entistäkin huolettomamman. Vakuutukseen on saatavilla muun muassa kolari-, rengas-, lasi- ja varkausturva. Taattu GPS-navigaattori ei jätä pulaan oudossa ympäristössä ja tarvittaessa voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Lapsiperheiden vuokra-autoon Cappadocia Nevsehirin lentoasemalla on saatavilla erikokoisia vahvistettuja lasten turvaistuimia.

Kierrä parhaat paikat vuokra-autolla omaan tahtiin

Lähes keskellä Turkkia yli kilometrin korkeudessa olevassa Nevsehirissä on reilut 100 000 asukasta. Paras näköala kaupunkiin aukeaa paikallisen linnavuoren päältä, joten kamera kannattaa pitää mukana. Jos päivä eläinten parissa kiinnostaa, autonvuokraus Cappadocia Nevsehirin lentoasemalta ei mene hukkaan, sillä reilun tunnin ajomatkan päässä on Kayserin kaupungissa sijaitseva Anadolu Harikalar Diyari -eläintarha. Myös viereinen Mazakalandin huvipuisto on perheellisille oiva käyntikohde karuselleineen ja koskiratoineen. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä idässä on kiinnostava Göremen kansallishistoriallinen puistoalue. Laajan puiston alueella on kaksi ulkoilmamuseoa, joissa on runsaasti vanhoja kalliorakennuksia, kuten kirkkoja ja asuintiloja. Maakunnan vanhimmat kallioiden sisään louhitut rakennukset ovat jopa 5000 vuotta vanhoja. Vajaan kymmenen kilometrin päässä kaupungista on Uchisarin kalliolinnoitus, jossa on myös muinaisia hautoja. Shoppailijalle voi antaa hyvänä vinkkinä linnavuoren lähistöllä sijaitsevan valtavan satojen kauppiaiden täyttämän markkinahallin. Sieltä voi ostaa hedelmiä, vihanneksia ja muuta ruokaa tai vaikkapa itselleen uudet kengät.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nevsehir Kappadokia Lentoasema NAV Arrival Hall,Domestic Terminal 50091 Nevsehir 38.771703, 34.524587 +90-5327118698

Sixt-toimipiste Nevsehir Kappadokia Lentoasema NAV

Arrival Hall,Domestic Terminal
50091 Nevsehir
 
Puhelinnro +90-5327118698

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service