Autonvuokraus
Montevideo Lentoasema
Piilota
Uruguay // Montevideo // Montevideo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Montevideo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  14000 Ciudad de la Costa UY +598-26840125
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MVD
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Montevideon lentoasemalla

Uruguayun pääkaupunkia, Montevideota, ja sen lähiseutuja on viihtyisä kierrellä tasokkailla Sixt Autovuokraamo Montevideon lentoaseman vuokra-autoilla. Kattava valikoimamme ajoneuvoja sopii monenlaiseen tarkoitukseen, ajattelitpa sitten tutustua luontoaktiviteetteihin, tehdä tyylikkään liikematkan, lomailla koko perheen kanssa tai shoppailla ja rentoutua ystävysten kesken. Varaus on hyvä tehdä jo ennen matkaa, ja se onnistuu helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Tutustu mm. taloudellisiin sedaneihin, jotka ovat omiaan shoppailuun ja kaupunkiajeluun, tilaviin farmareihin ja minibusseihin, joilla perhe- ja ryhmälomat onnistuvat mukavasti, ja maastureihin, joilla valloitat hankalimmatkin tieosuudet ja tutustut villiin luontoon. Lisäpalveluilla ja -varusteilla täydennät ajokokemustasi, joten tutustu ja valitse samalla varaukseesi myös mm. GPS-navigaattori tuomaan varmuutta löytää perille, lasten turvaistuimet tuomaan matkaturvallisuutta perheen pienimmille, ja lisäturvat antavat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvoa, vaan ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Montevideon lentoasemalla

Etelä-Uruguayssa sijaitsevan pääkaupunki Montevideon lentoasema, lyhenne MVD, sijaitsee keskustasta noin 19 kilometrin päässä koilliseen, ja tunnetaan myös nimellä Carrascon lentoasema. Lentoasemalta keskustaan voi kulkea bussilla tai taksilla, tai näppärämmin Sixtin vuokra-autolla. Toimipisteemme lentoasemalla on saapuvien hallissa, mihin ovat muutkin autovuokraamopisteet sijoitettu. Hallin keskellä olevalta infopisteeltä saatat jo nähdä toimipisteemme, ja olet jo lähellä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi noutamaan varaamasi ajoneuvon!

Pääkaupungin monet kasvot ja lähiseudun kalastajakylät tutuiksi Sixt Montevideon lentoaseman vuokra-autoilla

Autonvuokraus Montevideon lentoaseman toimipisteestämme kannattaa, sillä tarjoamme vapaat kilometrit, joiden ansiosta voit ajella juuri niin kauas kuin haluat, tai kierrellä kaupunkia useampaankin kertaan. Kaupunkikierroksella kannattaa pysähtyä ainakin vanhan kaupungin, Ciudad Viejan viehättävien nähtävyyksien ja makunautintojen äärelle. Näitä ovat mm. mahtipontinen ja vaikuttava Solís-teatteri ja lukemattomia makunautintoja tarjoava Mercado del Puerton alue. Toisaalta, modernia ja överiä rikkaiden puolta etsivät voivat suunnata Carascon tai Pocitosin alueille. Rauhaa ja seesteisiä maisemia kaipaavat haluavat kenties kääntää laadukkaan Sixtin vuokra-auton ratin kohti José Ignacion pientä ja rauhallista rantakylää, sen pehmeitä hiekkarantoja ja romanttista majakkaa kohti. Ajomatkaa tyyneyteen tulee noin 130 kilometriä, joten se sopii mainiosti päiväkohteeksi. Sixt Autovuokraamo Montevideon lentoaseman ajoneuvot odottavat juuri sinua.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Montevideo Lentoasema MVD Arrival Hall 14000 Ciudad de la Costa -34.836904, -56.030242 +598-26840125

Sixt-toimipiste Montevideo Lentoasema MVD

Arrival Hall
14000 Ciudad de la Costa
 
Puhelinnro +598-26840125

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service